Download de KNAF app

De KNAF zoekt sportcommissarissen (man of vrouw): "Toppers die autosport in het hart van de actie willen beleven en besluiten durven te nemen".

De KNAF zoekt sportcommissarissen (man of vrouw): "Toppers die autosport in het hart van de actie willen beleven en besluiten durven te nemen".

Functie
De KNAF vaardigt naar alle autosportwedstrijden van het Nederlands kampioenschap een College van Sportcommissarissen af. Deze (drie) personen nemen - als hoogste orgaan op het evenement - ter plekke besluiten op het gebied van sportiviteit, veiligheid en handhaven van de geldende reglementen en zijn aldus een onmisbaar onderdeel van de Nederlandse autosport.

Waar zoeken we naar?
De KNAF is op zoek naar personen die als Sportcommissaris een onderdeel willen zijn van de Nederlandse autosport en dit van heel dichtbij willen beleven, in een verantwoordelijke functie met bevlogen ervaren collega's. Doordat het College van Sportcommissarissen een diversiteit aan vraagstukken voorgelegd krijgt, wordt het College samengesteld uit Sportcommissarissen met diverse kennisvelden. De ene Sportcommissaris is meer technisch onderlegd, een andere heeft meer wedstrijdervaring als sporter en een derde heeft een meer juridische achtergrond. Deze combinatie van specialismen zorgt op iedere wedstrijd voor een voldoende kundig en ervaren college.

De Sportcommissaris waar de KNAF naar op zoek is, past hoor en wederhoor toe, neemt doordachte en gefundeerde besluiten op basis van de KNAF reglementen en weet ook beslissingen op de juiste wijze naar de sporter te communiceren.

Functieprofiel
De adjunct sportcommissaris (m/v):
• heeft een HBO of WO werk- en denkniveau;
• is minimaal 25 jaar oud;
• kan minimaal drie weekenden per jaar vrijmaken;
• heeft een technische of juridische achtergrond en/of een indrukwekkend autosport CV;
• durft zonder aanziens des persoon gefundeerde besluiten te nemen;
• is een teamspeler;
• is op zoek naar een uitdagende en leuke vrijetijdsbesteding.

Geïnteresseerd?
Mocht u meer informatie willen over deze functie, dan kunt u een eerste indruk opdoen over de KNAF via www.knaf.nl en voor verdere inhoudelijke vragen contact opnemen met André Slotboom.
Wilt u zich aanmelden? Stuur dan uw motivatie en (autosport)cv naar André Slotboom. André is bereikbaar op 088-0047800 of per email op a.slotboom@knaf.nl
Uiteraard is het mogelijk om op een evenement als gast van de Spoco's aanwezig te zijn.