Download de KNAF app

Technisch Commissaris

Enthousiast over autosport? Gek op techniek? Dan is dit je kans! Sluit je aan bij de technische commissie (TC). Dit is een enthousiaste groep autosportliefhebbers die er bij elk evenement voor zorgt dat alle rijders veilig aan de start verschijnen en er op toeziet dat de auto’s voldoen aan de reglementen.

Ben je gek op techniek en wil je graag onderdeel worden van het team van technische commissarissen? Volg dan de e-learningmodule technisch commissaris trainee en start je opleiding tot technisch commissaris! 

E-learningmodule Technisch Commissaris Trainee

Nieuwe e-learningmodules online voor officials

Een official wordt specifiek opgeleid voor de taken tijdens autosportevenementen. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijgen nieuwe officials een opleiding. Doorgaans zijn deze opleidingen in het najaar of voorjaar, wanneer er geen autosportevenementen zijn. Naast de e-learning voor rally- en autorensportofficials zijn er nu ook e-learningmodules voor autocross- en terreinsportofficials.

Stichting Circuit Oldebroek toegetreden tot de KNAF

Foto1 Maarten de Weerd
De Knac Nationale Autosport Federatie heeft Stichting Circuit Oldebroek een organisatielicentie toebedeeld, waarmee in de toekomst nationale en internationale autocross wedstrijden georganiseerd kunnen worden.

Nederlandse officials zijn gewild

Post 20 Mulsanne corner
De Extrication Teams van Circuit Zandvoort en TT Assen zijn niet alleen op de Nederlandse circuits actief, maar worden ook steeds vaker gevraagd om bij internationale evenementen in het buitenland ondersteuning te bieden. De afgelopen maanden zijn zij onder andere bij de 24H Nurburgring en 24H Le Mans actief geweest.

Extrication Teams Assen en Zandvoort wederom FIA gecertificeerd

FIA Extrication training DMSB NL Extrication Teams
Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 februari organiseerde de DMSB Academy op de Nurburgring de Medical Services Education and Training Days 2018. Eén van de onderdelen was de Extrication refresher session.