Download de KNAF app

Word jij volgend jaar een onderdeel van de KNAF Academy?

KNAF Academy Logo wit
Ben jij of ken jij een autosporttalent? En wil jij je verder ontwikkelen binnen de autosport? Dan is de KNAF Academy wellicht iets voor jou!

In het jaar 2000 richtte de KNAF de stichting KNAF Talent First op met als doel om jonge talentvolle karters te helpen om succesvol de stap naar autosport te maken. In 2004 verlegde de stichting hun topsportactiviteiten naar de Rallysport. Dat bracht diverse talenten naar voren. Uiteindelijk in 2009 waren er vanuit drie takken van autosport talenten die ondersteund werden in het KTF programma. Deze talenten werden tot en met 2013 geselecteerd aan de hand van selectiedagen. Heden is het zo dat de talenten voor het KTF programma worden gescout door onze bondscoaches.

Om in een zo vroeg mogelijk stadium een positieve bijdrage in hun ontwikkeling te kunnen geven, heeft de KNAF de KNAF Academy ontwikkeld. Het programma van KNAF Academy bestaat uit vijf workshops waarmee de deelnemers een extra basis wordt meegegeven om te slagen op hun weg naar de top.

Workshops:

- Fysiek
- Mentaal
- (Social) Media
- Techniek
- Tactiek

Wil jij onderdeel worden van de KNAF Academy? Stuur dan je CV en motivatie waarom jij in de KNAF Academy thuishoort voor 2 december naar academy@knaf.nl en wie weet wordt jij wel opgeroepen voor de selectiedag die in december 2018 plaats gaat vinden.
knaf academy 03
knaf academy 04