Download de KNAF app

Wisselende resultaten voor KNAF Talent First-rijders

kristianstad nederlanders
KNAF Talent First-rijders Martijn van Leeuwen, Richard Verschoor en Mats van den Brand hebben er weer de nodige wedstrijdkilometers opzitten. In het Zweedse Kristianstad sloten Verschoor en Van Leeuwen het CIK-FIA Europees Kampioenschap KF uitstekend af, terwijl afgelopen weekend Van den Brand iets minder gelukkig was in de Rally van Finland.

KNAF Talent First-karttalenten Martijn van Leeuwen en Richard Verschoor kwamen in actie bij de derde en afsluitende wedstrijd van het CIK-FIA Europees Kampioenschap KF. In het Zweedse Kristianstad presteerde Verschoor, nota bene debutant in deze vooraanstaande Europese kartklasse, meer dan uitstekend. Zowel in de kwalificatie als in de heats maakte de pas 14-jarige KTF-rijder indruk, om vervolgens in de finale na een prachtige inhaalrace beslag te leggen op de tweede positie. In de eindstand van het kampioenschap eindigde Verschoor daarmee op een meer dan uitstekende derde plaats.

EK-KF-Kristianstad Verschoor
Van Leeuwen kende een mindere kwalificatie, maar vocht zich in de heats naar voren om in de finale als negende de finish te passeren. In de eindstand van het kampioenschap eindigde de 16-jarige KTF-rijder op een tiende plaats. Lees hier meer over het optreden van de twee KTF-karttalenten.

vanleeuwen

KNAF Talent First-rallytalent Mats van den Brand reed tijdens de WK Rally van Finland zijn derde wedstrijd in de Drive Dmack Fiesta Trophy. De Nederlander kreeg met de nodige tegenslagen te maken en finishte de Drive Dmack Fiesta Trophy als zesde van de tien equipes. 'Ik wil mij meten met de top drie, dus ben ik erg teleurgesteld. De volgende WK-rally is in Duitsland op bekender terrein en daar willen we goed scoren', keek Van den Brand toch positief vooruit. Lees hier meer over het optreden van Van den Brand.

mats vd brand finland 2