Download de KNAF app

VKV Groep en groot Nederlands racetalent Richard Verschoor starten samenwerking

MP KN-1344
De VKV Groep steunt wederom een groot autosport talent op weg naar de Formule 1. De 16-jarige Richard Verschoor komt dit seizoen uit in de Formule Renault 2.0 en zal dat doen in een door Red Bull kleuren gekenmerkte auto waar nu dus ook het VKV Groep logo op te zien is.

Tekst en foto: PR

Al van jongs af aan is Richard aan het racen. Hij begon in de karts en won daar vele prijzen. Vorig jaar maakte hij de overstap naar het racen in Formule auto's. Hij maakte zijn debuut in het SMP Formule 4 kampioenschap tijdens de race voorafgaand aan de Formule 1 GP in Sochi. Daar maakte Richard Verschoor zoveel indruk dat Dr. Helmut Marko, baas van het Red Bull Junior Team, hem direct opnam in de Red Bull familie. Dit seizoen zal het Nederlandse racetalent uitkomen in de Formule Renault 2.0 voor het team van MP Motorsport. Richard Verschoor over de samenwerking met de VKV Groep: "ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe partnership met VKV! Ik ben blij dat zij vertrouwen hebben in mij en ik weet zeker dat we een goede en succesvolle samenwerking zullen hebben".

De sponsor: VKV Groep
De sponsoring van Richard Verschoor sluit volledig aan bij de visie van de grootste Renault en Nissan dealer in Nederland. De VKV Groep staat namelijk bekend als de sportiefste dealer van Nederland met een eigen Renault Sport Experience Center en Nissan High Performance Center. De match tussen de VKV Groep en het jonge Nederlandse autosport talent is een logische als je kijkt naar eerdere en huidige samenwerkingen. Zo sponsorde de Renault, Nissan, Dacia en INFINITI dealer Max Verstappen al op de weg naar de Formule 1 en maakte Verstappen zijn eerste Formule 1 meters in de binnenstad van Rotterdam tijdens VKV City Racing.

Daarnaast is het vinden, ondersteunen en ontwikkelen van talent één van de speerpunten van het bedrijf. Bovendien wil de VKV Groep zichzelf net als Richard Verschoor blijven verbeteren en kansen pakken wanneer deze zich voordoen.

Als deze samenwerking met Max een voorbode is voor de carrière van Richard dan belooft dit veel goeds!