Download de KNAF app

Sterke start voor KNAF Talent First-rijders

1432558874-m vd brand portugal 2
KNAF Talent First-rijders Martijn van Leeuwen, Richard Verschoor en Mats van den Brand zijn hun seizoen uitstekend gestart. Podiumplaatsen bleven nog buiten bereik, maar het drietal toonde ontegenzeglijk hun snelheid om met de absolute top mee te kunnen strijden.

KNAF Talent First-karttalenten Martijn van Leeuwen en Richard Verschoor kwamen in actie bij de eerste wedstrijd van het CIK-FIA Europees Kampioenschap KF. Van Leeuwen streed voortdurend met de kop mee en legde in de finale uiteindelijk beslag op een vijfde positie. Verschoor zag zijn debuut op dit niveau, na een fraaie inhaalrace, beloond met een vijftiende positie. Lees hier meer over het optreden van de twee KTF-karttalenten.

Portimao Van Leeuwen 2
KNAF Talent First-rallytalent Mats van den Brand reed tijdens de Rally van Portugal zijn eerste wedstrijd in de Drive Dmack Fiesta Trophy en liet daarbij een uitstekende indruk achter. Tijdens een aantal proeven wist Van den Brand top 5-tijden te realiseren. Een lekke band en andere technische tegenslagen kostten het KTF-talent echter zoveel tijd, dat een zevende eindklassering het maximaal haalbare was. Lees hier meer over het optreden van Van den Brand.