Download de KNAF app

Sterke seizoensstart voor KTF-talenten Rinus van Kalmthout en Jim van den Heuvel

rinus veekay.07
KNAF Talent First-rijders Rinus van Kalmthout en Jim van den Heuvel zijn het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. KTF-autorensporttalent Rinus van Kalmthout legde bij zijn debuut in de Amerikaanse USF2000 serie meteen beslag op een tweede en derde plaats, terwijl KTF-rallytalent Jim van den Heuvel bij zijn eerste wedstrijd van het seizoen met een vierde plaats algemeen de overwinning voor zich opeiste in de klasse voor productieauto's.

Een paar dagen nadat KNAF Talent First de plannen voor zijn vier talenten van 2017 wereldkundig had gemaakt (zie hier), stond voor KTF-autorensporttalent Rinus van Kalmthout al de eerste wedstrijd van de Amerikaanse USF2000 serie op het programma. Op het stratencircuit van St. Petersburg reed de 16-jarige Hoofddorper na een indrukwekkende inhaalrace bij zijn debuut naar plek drie. In de tweede wedstrijd legde Van Kalmthout na een sterke race zelfs beslag op de tweede positie! Lees hier meer over de verrichtingen van Rinus van Kalmthout in St. Petersburg

Jim van den Heuvel Zuiderzeerally.03
Een week later was het de beurt aan KNAF Talent First-rallytalent Jim van den Heuvel om aan zijn seizoen te beginnen. In de Zuiderzeerally reed de 19-jarige Van den Heuvel in het algemeen klassement naar een keurige vierde plaats en pakte met de Mitsubishi Lancer Evo X van Van den Heuvel-Motorsport met grote overmacht de overwinning in de klasse voor productieauto's. Lees hier meer over de uitstekende start van Jim van den Heuvel.

KTF-autorensporttalenten Richard Verschoor en Jarno Opmeer hebben er inmiddels de nodige officiële testdagen van de Eurocup Formule Renault 2.0 opzitten. Beide KTF-talenten van MP Motorsport waren bijna voortdurend in de voorste gelederen van het ruim 30 auto's tellende veld te vinden. De Eurocup Formule Renault 2.0 trapt het seizoen af in het weekend van 22 en 23 april op het circuit van Monza.