Download de KNAF app

Podium voor KTF-talenten Richard Verschoor en Jim van den Heuvel

SpaansF4 Jerez.02
De KNAF Talent First-selectie had in oktober weer genoeg te vieren. In Jarama stelde KNAF Talent First-autorensporttalent Richard Verschoor de titel voortijdig veilig in het Spaans Formule 4 kampioenschap en voegde deze maand, inclusief de drie overwinningen van afgelopen weekend in Jerez, nog zes zeges aan zijn formidabele erelijst toe. Spanje was de KTF-talenten goed gezind, want in de WK Rally van Spanje boekte KTF-rallytalent Jim van den Heuvel met een prachtige derde plaats in het WRC2-klassement zijn eerste podium op het hoogste niveau van de rallysport.

KNAF Talent First-autorensporttalent Richard Verschoor had in Jamara bij de voorlaatste ronde van het Spaans Formule 4 kampioenschap aan slechts één punt voldoende om de titel voortijdig veilig te stellen. De 15-jarige KTF Red Bull Junior gaf zijn titel echter extra glans door voor de vierde keer alle drie de wedstrijden op zijn naam te schrijven. Lees hier meer over de hattrick van de MP Motorsport-rijder.

jvdheuvel spanje.01
In datzelfde weekend en ook in Spanje kwam KNAF Talent First-rallytalent Jim van den Heuvel in actie bij de Rally RACC Catalunya-Costa Daurada. De 19-jarige debutant in het FIA World Rally Championship scoorde in Spanje een prachtige derde plaats in de klasse WRC2 en schreef tevens de groep N op zijn naam. Van den Heuvel behaalde daarmee zijn eerste WK-punten in het FIA WRC. Lees hier meer over het fraaie optreden van Van den Heuvel.

SpaansF4 Jerez.04
Afgelopen weekend werd het Spaans Formule 4 kampioenschap afgesloten met de zevende ronde op Jerez. KTF-talent Verschoor maakte ook daar weer indruk door met grote overmacht alle drie de wedstrijden op zijn naam te schrijven. De 15-jarige KTF Red Bull Junior bracht daarmee zijn totaal aantal Spaanse overwinningen op zeventien uit twintig wedstrijden. Lees hier meer over de afsluitende wedstrijden op Jerez.

heuvel wales 01
Van den Heuvel sloot zijn debuutseizoen op WK-niveau af met de loodzware en door mist en gladde wegen geteisterde Wales Rally GB. Door een probleem met de brandstof zat een hoge klassering zoals in Spanje er na de eerste dag niet meer in, maar zowel op zaterdag als zondag zette het 19-jarige Nederlandse rallytalent snelle tijden op de klokken en bracht zijn Mitsubishi Evo X zonder kleerscheuren over de finish. Lees hier meer over de verrichtingen van Van den Heuvel in Wales.