Download de KNAF app

Nieuwe bestuursleden bij KNAF Talent First

pb knaf mp f4 02
Het bestuur van Stichting KNAF Talent First heeft recentelijk een aantal wijzigingen ondergaan. Verhuizingen en drukke werkzaamheden maakten het voor een aantal bestuursleden noodzakelijk om een stapje terug te doen. In Lisette Bakker, Radboud van Hoek en Ho-Pin Tung werd een drietal waardige en enthousiaste opvolgers gevonden.

Al eerder in 2015 hadden Jacco de Kluijver, Arie Ruitenbeek en Hans Smeekens aangegeven dat hun bestuurswerkzaamheden voor Stichting KNAF Talent First steeds moeilijker te combineren waren met hun dagelijkse verplichtingen. Om niet gedurende het seizoen taken over te hoeven dragen, was het drietal zo bereidwillig om het jaar 2015 vol te maken, om daarna een stapje terug te doen. Stichting KNAF Talent First dankt Jacco de Kluijver, Arie Ruitenbeek en Hans Smeekens voor hun inzet en bijdragen in de afgelopen jaren. Helemaal afscheid nemen doen ze niet, want het drietal zal als adviseur bij KTF betrokken blijven.

Het vertrekkende trio kwam echter ook met een aantal uitstekende nieuwe kandidaten op de proppen. In Lisette Bakker, Radboud van Hoek en Ho-Pin Tung heeft KNAF Talent First drie enthousiaste nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen. Lisette Bakker en Radboud van Hoek zijn meer dan uitstekend ingevoerd in de rallysport, terwijl Ho-Pin Tung de autorensport letterlijk tot zijn werkgebied mag rekenen. Lisette Bakker geniet bekendheid als navigator van onder andere Jasper van den Heuvel, terwijl ze eind vorig jaar de eerste door FIA Women in Motorsport georganiseerde Women's Cross Country Selection op haar naam wist te schrijven. Radboud van Hoek heeft zijn sporen zowel nationaal als internationaal als navigator verdiend, en geniet tevens bekendheid als wedstrijdleider bij rally's. Voor Ho-Ping Tung is KTF helemaal geen onbekend terrein. De in Velp geboren Chinese Nederlander was namelijk in 2001 de eerste rijder die uitkwam onder de vlag van de toen net opgerichte Stichting KNAF Talent First, het talentenontwikkelingsprogramma van de Knac Nationale Autosport Federatie. In de jaren daarna bouwde Ho-Pin Tung een fraaie internationale autosportcarrière op, waarbij hij overal ter wereld in vele klassen aan de start kwam.

Het volledige KTF-bestuur bestaat nu uit: Peter Dorn (voorzitter), Leon Rijnbeek (penningmeester), Maarten van Wesenbeeck (secretaris, geen stemrecht), Len van Leeuwen, Erik Weijers, Lisette Bakker, Radboud van Hoek en Ho-Pin Tung.