Download de KNAF app

KTF-talent Leo van der Eijk vormt koppel met Annemieke Hulzebos

KNAF Talent First Rally 2012 Leo van der Eijk zal dit jaar op de rallypaden worden bijgestaan door Annemieke Hulzebos. Deze zeer ervaren navigator heeft de afgelopen tien jaar al diverse grote rallyrijders op nationaal, internationaal en zelfs World Rally Championship niveau bijgestaan.

Leo van der Eijk werd vorig jaar na een uitgebreide selectieprocedure en diverse rallytrainingen gekozen tot KNAF Talent First Rally 2012 en maakte vervolgens zijn debuut in het Nederlands Rallykampioenschap in een Chevrolet Kalos van het Deltion Rallyteam. Ook in 2013 zal het 20-jarige talent uit Nieuwerkerk aan den IJssel onder de vlag van KNAF Talent First meestrijden in het Nederlands Kampioenschap, maar zal dit seizoen voor het eerst worden bijgestaan door Annemieke Hulzebos.

Annemieke Hulzebos behoort tot één van Nederlands meest ervaren navigators en leidde diverse grote rallyrijders op nationaal, internationaal en zelfs World Rally Championship niveau naar successen. "Annemieke heeft veel ervaring die zij graag op mij wil overbrengen. Ze is bovendien enthousiast en gemotiveerd. Ik kijk uit naar onze samenwerking", blikt de KTF-rijder alvast vooruit op het seizoen, dat op 16 maart begint met de Tank S Rally. Ook Annemieke Hulzebos is verheugd over de samenwerking. "Ik ben enorm blij om bij Leo te kunnen navigeren. Hij heeft veel talent en is heel erg gedreven. Beide heb je nodig om verder te kunnen komen."

Als voorbereiding op het seizoen heeft Van der Eijk deelgenomen aan een door KNAF Talent First georganiseerde rallytraining in Zweden. "Ik heb daar enorm veel opgestoken. Niet alleen over het rijden op sneeuw en ijs, ook over bijvoorbeeld concentratie, doseren en consistent rijden," aldus Van der Eijk. Het duo begint het seizoen met de Chevrolet Kalos van het Deltion Rallyteam, waarbij het de bedoeling is om daarna over te stappen in de Nissan 350Z van hetzelfde team.

van der eijk - hulzebos 2013 500x334