Download de KNAF app

KNAF Talent First-rijders laten zich zien

1436187683-mats polen 7
KNAF Talent First-rijders Martijn van Leeuwen, Richard Verschoor en Mats van den Brand hebben de tweede ronde in hun respectievelijke kampioenschappen erop zitten. In Engeland scoorden Verschoor en Van Leeuwen uitstekend, terwijl afgelopen weekend Van den Brand in de Rally van Polen strandde in het zicht van de haven en daarmee een ijzersterk optreden niet beloond zag.

KNAF Talent First-karttalenten Martijn van Leeuwen en Richard Verschoor kwamen in actie bij de tweede wedstrijd van het CIK-FIA Europees Kampioenschap KF. Op het Engelse PF International Kart Circuit maakte Verschoor indruk door als debutant in de KF-klasse in de kwalificatie de snelste tijd op de klokken te zetten.

r verschoor pf int.1

Ook in de heats was Verschoor uiterst sterk, pakte in de prefinale een tweede plaats en eindigde in de finale op plek vier, terwijl het 14-jarige talent daarin ook nog eens de snelste rondetijd liet optekenen. Van Leeuwen had in de kwalificatie pech, maar vocht zich uitstekend naar voren om uiteindelijk in de finale beslag te leggen op plaats zeven. Lees hier meer over het optreden van de twee KTF-karttalenten.

1436187694-mats polen 9
KNAF Talent First-rallytalent Mats van den Brand reed tijdens de WK Rally van Polen zijn tweede wedstrijd in de Drive Dmack Fiesta Trophy. Nadat Van den Brand, genavigeerd door Martijn Wydaeghe, al een tweede respectievelijk snelste tijd op de proeven had laten noteren, leek het duo op een prachtige derde plaats af te stevenen. In de voorlaatste proef miste Van den Brand door een foutje in de pacenotes echter een bocht en zag daardoor de finish niet. Lees hier meer over het optreden van Van den Brand.