Download de KNAF app

Jim van den Heuvel in actie in Zweden, Richard Verschoor naar Formule 4

MBT8683
Belangrijk nieuws over de KNAF Talent First-talenten Jim van den Heuvel en Richard Verschoor. Zoals al eerder bekend kon worden gemaakt, rijdt KTF-rallytalent Jim van den Heuvel een volledig programma in het WRC2 in de zeer sterk bezette NR4 klasse. Inmiddels heeft de 18-jarige rijder met de Rally van Zweden zijn debuut in het FIA World Rally Championship er al opzitten. Recentelijk kon ook KTF-talent Richard Verschoor zijn plannen wereldkundig maken. De pas 15-jarige coureur maakt dit jaar zijn autorensportdebuut in het Noord-Europese zonekampioenschap (NEZ) Formule 4, dat is opgezet door de KNAF en MP Motorsport.

Jim van den Heuvel beleefde in Zweden zijn debuut in het FIA World Rally Championship en liet daar een uitstekende indruk achter. Het 18-jarige KNAF Talent First-rallytalent zag zijn optreden in de Rally van Zweden echter niet beloond met een mooie klassering. Aan de leiding liggend in groep N, was een kapot differentieel de oorzaak van een uitstapje, terwijl hij een dag later moest opgeven toen bij het neerkomen na een sprong, de oliepomp van zijn Mitsubishi beschadigd raakte. Lees hier meer over het optreden van Jim van den Heuvel in Zweden.

Daarnaast zijn er hier ook bewegende beelden te zien.

Richard Verschoor in NEZ Formule 4
KNAF Talent First-coureur Richard Verschoor maakte recentelijk bekend dat hij in 2016 zijn autosportdebuut maakt in het Noord-Europese zonekampioenschap (NEZ) Formule 4. De net 15-jarige Verschoor imponeerde afgelopen twee jaar als KTF-karttalent en maakt dus in een vroegtijdig stadium de overstap naar de formuleauto's. Verschoor blijft naast zijn F4-seizoen ook karten. Voor CRG neemt hij deel aan EK, WK en WSK in zowel OK Senior als de KZ-klasse. "Het kan zijn dat we één of twee weekenden missen in het EK of in de WSK" vertelt Verschoor, "maar we gaan zoveel mogelijk doen. Formule 4 gaat voor." Lees hier meer over de plannen van Richard Verschoor.
Richard Verschoor F4 A81F8821