Download de KNAF app

Wedstrijdleider karting gezocht!

Altijd al middenin de actie willen staan? Laten gierende banden, ronkende motoren en de geur van benzine jouw hart sneller kloppen? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat om Wedstrijdleider te worden bij Chrono Karting

Dit seizoen organiseert Chrono Karting het Nederlands Kampioenschap 2-takt én het Nederlands Kampioenschap 4-takt. Chrono Karting is daarom op zoek naar iemand die de wedstrijdleiding wil komen versterken. De wedstrijdleider draagt de eindverantwoordelijkheid voor een sportief en veilig verloop van wedstrijden. Je controleert of de kartbaan in overeenstemming met de baanlicentie beveiligd is en of alle veiligheidsmaatregelen getroffen zijn. Je ziet toe op de veiligheid van toeschouwers. Je zorgt voor een correcte en stipte uitvoering van het tijdschema en programma. Je neemt protesten aan van de inschrijvers. Je bestraft gevaarlijk of onbehoorlijk gedrag door een waarschuwing te geven of uitsluiting en indien nodig hanteer je de rode vlag. Om al deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je eerst een opleiding tot wedstrijdleider, waarbij je meeloopt met de huidige wedstrijdleiding en de fijne kneepjes leert.

Je zou perfect bij Chrono passen als je:
- minimaal 35 jaar bent;
- affiniteit met de kart- en autosport hebt;
- rechtvaardig en objectief bent;
- goed kunt communiceren met zowel jong als oud.

Pas jij helemaal in dit profiel en heb je zin om aan deze uitdaging te beginnen? Neem dan contact op met Gaby van de Burgt door een mail te sturen naar gaby@chrono.nl.

Chrono 2