Download de KNAF app

Vouchers IAME international final 2019

Is het jouw droom om te excelleren op de IAME INTERNATIONAL FINAL 2019 op het prachtige circuit van Le Mans International Karting in Frankrijk?
Via de IAME SERIES NETHERLANDS – NK IAME is deze poort naar DE kartfinale 2019 nog geopend voor veel rijders. De vierde en laatste seizoenswedstrijd, die wordt gehouden in het weekeinde van 7 en 8 september op Circuit Pottendijk in Emmen, zal de beslissing brengen voor de verschillende klassen.

 

Deze wedstrijd zal over twee volledige wedstrijddagen worden verreden, met in totaal dus vier resultaten voor het Eindklassement. Gelet op de tussenstanden kan er nog van alles gebeuren, de spanning loopt langzaam op. Ben jij een van de 15 rijders die in Emmen een voucher krijgt uitgereikt? Wij zijn benieuwd.

Inschrijven voor het event kan via de volgende link: https://www.nkiame.nl/inschrijven/

Wacht niet te lang, o.a. in de klasse X30 Junior gaan we weer naar de 36 inschrijvingen.

Nog even de geldende bijzonderheden per klasse op een rij.

Algemeen

De tickets kunnen alleen worden behaald door nationale rijders in de nationale IAME competities. Voor Nederlandse rijders is dit ons kampioenschap IAME SERIES NETHERLANDS/NK 2-Takt IAME.

Voor buitenlandse rijders wordt maximaal 1 ticket per klasse gereserveerd. Daarnaast zijn een aantal gegarandeerde plaatsen te winnen.

Mini-Parilla: drie WK Tickets, waarvan één voor een buitenlandse rijder, mits deze in de top-5 eindigt; met daarnaast twee gegarandeerde WK plaatsen.
X30 Junior: drie WK Tickets, waarvan één voor een buitenlandse rijder, mits deze in de top-5 eindigt.
X30 Senior: drie WK Tickets, waarvan één voor een buitenlandse rijder, mits deze in de top-5 eindigt.
X30 Super Shifter: drie WK Tickets, waarvan één voor een buitenlandse rijder, mits deze in de top-5 eindigt.