Download de KNAF app

PREMIUM KNAF NEDERLANDS-BELGISCH CLUB KAMPIOENSCHAP KARTING

Op zaterdag 20 juli gaan we voor race 4 van de BEKC Endurance Karting 4Teams naar Karting Genk “Home of Champions”. Het betreft een 2-uursrace van het officieel KNAF Nederlands-Belgisch Club Kampioenschap Endurance Karting
Inschrijven kan via www.gk4kartseries.com. De link: https://www.gk4kartseries.com/inschrijven/

Contactpersoon
Onze wedstrijdsecretaris, Mevr. Lidia Filius, is in het raceweekeinde uw contactpersoon richting organisatie en wedstrijdleiding. Lidia zal uw vragen en opmerkingen inventariseren en zo nodig terugkoppelen.

Openingstijden Karting Genk
Voor informatie betreffende openingstijden verwijzen we u graag naar de website van Karting Genk via de link: https://www.kartinggenk.be/nl/openingsuren

Banden
- Banden, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd door DFK Antwerpen, gk4tyres@outlook.be.
- Er mag niet met eigen banden worden gereden.
- Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw erkende dealer. De lijst met dealers staat voor u klaar als download op onze site.

Bijzonderheden algemeen
1. Inschrijving/administratieve controle: vrijdag 17.00-20.00 uur, zaterdag 08.00-09.00 uur. Zie het tijdschema voor indeling registratie per klasse op zaterdag.
2. Vergeet u aub niet om uw rijderslicentie/ouder-kind licentie mee te nemen.
3. Reservering via een Eéndaags Registratie Bewijs a € 45,00 per rijder is mogelijk.
4. Voor nieuwe rijders: op de site staat als download het Inschrijfformulier 2019; neemt u het aub ingevuld en ondertekend mee naar de administratieve controle, dat scheelt ons samen veel tijd.
5. Het Gedragsprotocol is van toepassing. Respecteer elkaar, de deelnemers en de organisatie.
6. Transponders zijn te huur via de organisatie.
7. De aankondigingen worden gepubliceerd op www.racexpress.nl en www.kartlife.nl.
8. Het tijdschema wordt geplaatst als download op www.nkiame.nl (tijdschema Iame Series Netherlands event 3 Genk).

Warmdraaien motoren
Op onze site www.gk4kartseries.com is een download geplaatst over het verbod op warmdraaien van de motoren. Leest u dit aub goed door. Er mogen GEEN motoren worden warmgedraaid. Het is toegestaan om de motor te starten, maar deze moet dan ook meteen weer worden uitgezet.

Bijzonderheden paddock, camping en stroom
1. Er wordt door Karting Genk NIET in stroom voorzien in de paddock. U dient zelf uw voorziening mee te nemen.
2. Er mag worden opgebouwd in de paddock vanaf woensdag 17 juli. Het is niet toegestaan om zonder de verantwoordelijke te hebben gecontacteerd een plaats op de paddock in te nemen. Bij aankomst gelieve contact te leggen met Ben de Feyter voor het toewijzen van een plaats; telefoon 0032479803159;
3. Er mag niet in de paddock worden overnacht. U kunt zich voor een plaats op de camping vervoegen in de Genker Kartshop.
4. Personen/Privéwagens hebben géén toegang tot de paddock, óók niet voor uitladen van goederen.
5. Lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden.
6. Gebruik gemotoriseerde voertuigen zoals steps, scooters, bromfietsen in de paddock: we ontvangen tijdens de raceweekeinden veel klachten over het gebruik van deze voertuigen in de paddock. Het ingestelde verbod is opgenomen in het wedstrijdreglement. Het verzoek is om deze voertuigen thuis te laten.
7. Het Fuel Spilling Document van Karting Genk is van toepassing. Op last van Karting Genk wordt op vrijdag een paddockplan opgemaakt, waarvoor door de deelnemers wordt getekend. Daarop wordt aangegeven waar de teams staan op de paddock. Van belang is de staat van netheid en aanwezigheid van brandstof en olie op de u toegewezen plaats. Heeft u hierover bij het installeren opmerkingen - bijvoorbeeld over aangetroffen olievlekken - meldt u dat dan bij de Kartshop. U wordt namelijk verantwoordelijk gehouden bij de nacontrole op uw plek na afloop van de wedstrijd. Er worden hoge boetes doorberekend van € 500,00 per overtreding. Let u aub goed op.

Legenda
Genker Kart Vereniging V.Z.W.
Europalaan 555
3600 Genk (B)
Tel.: +32 89 65 81 82
Email: info@kartinggenk.be
Graag tot in Genk.