Download de KNAF app

NK 2-takt en NK 4-takt in actie op Circuit de Landsard

mini
Circuit de Landsard staat in september een mooie week te wachten. In het weekend van 10 en 11 september is het circuit het strijdtoneel voor een ronde van het NK 2-takt, terwijl een week later, op 18 september, het NK 4-takt Circuit de Landsard met een bezoek vereert.

De diverse kampioenschappen gaan hun beslissende fase in. Na de wedstrijden op Circuit Park Berghem reizen de meeste klassen van het NK 2-takt in het weekend van 10 en 11 september af naar Circuit de Landsard. Het belooft opnieuw een mooie en spannende strijd om de punten te worden, want na deze ronde volgt alleen nog de afsluitende wedstrijd begin oktober in Genk. Voor de Mini junioren is de ronde op Circuit de Landsard zelfs al de laatste wedstrijd en daarmee de grote finale.

Maar het blijft spektakel op Circuit de Landsard, want een week later, op 18 september, strijkt het NK 4-takt op hetzelfde circuit neer voor de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Ook hier zal er dus fel worden gestreden om kostbare punten. Het NK 4-takt sluit het seizoen in het tweede weekend van oktober af op Circuit Park Berghem.

Wil je dus genieten van pure kartsport, ga dan kijken op Circuit de Landsard. Voor meer informatie, kijk op www.chrono.nl.