Download de KNAF app

Nieuw clubkampioenschap karting, de KNAF Cup IAME X30 Netherlands

logo-IAME.640.wit
De KNAF Cup IAME X30 Netherlands is een nieuw clubkampioenschap dat in 2016 in Nederland geïntroduceerd wordt. Cpoint is de organisator van deze, onder auspiciën van de KNAF, te verrijden wedstrijdserie waarin de karts zijn voorzien van de X30 krachtbron. Cpoint is al geruime tijd in de kartsport actief en is als organisator bij de KNAF aangesloten.

De KNAF Cup IAME X30 Netherlands wordt georganiseerd met technische ondersteuning van IAME importeur PDB (Peter de Bruijn Kartracing) uit Vlaardingen. Het onder auspiciën van de KNAF door Cpoint te organiseren clubkampioenschap zal in 2016 verreden worden over vier of vijf wedstrijden op aansprekende banen in binnen- en buitenland. De klassen die in het kampioenschap worden opgenomen zijn: IAME Parilla 60 cc, IAME X30 15PK, IAME X30 Junior, IAME X30 Senior en IAME X30 Shifter

Casper Reinders, namens Cpoint: "De onderhoudsvriendelijke IAME-motoren worden, ten behoeve van zo eerlijk en spannend mogelijke races, verzegeld. No-nonsense en budgettair vriendelijke wedstrijden, waar IAME ondertussen internationaal om bekend staat."

Voor vragen over de KNAF Cup IAME X30 Netherlands kan een mail worden gestuurd naar: info@knafcupiame.nl. Ook is er inmiddels een facebookpagina online: KNAF CUP IAME X30 NETHERLANDS. Nadere bijzonderheden betreffende het kampioenschap zullen binnenkort bekend worden gemaakt. De IAME Service- en Zegelpunten worden nauw bij de organisatie betrokken. Overigens wordt nog volop gewerkt aan nieuwe Servicepunten en geïnteresseerde dealers kunnen zich eveneens melden op het e-mailadres: info@knafcupiame.nl.