Download de KNAF app

Kartscholen.nl presenteert kartschool Adventure Eefde, Karting Eefde

Vol trots mogen we aankondiging dat Kartscholen.nl een nieuwe afdeling in Noord-Oost Nederland heeft; Adventure Eefde – Karting Eefde
Het super enthousiaste jonge team staat voor u klaar om u op de prachtige en uitdagende outdoor baan in Eefde de fijne kneepjes van het kartracen bij te brengen en samen met u het maximum uit uw talent te halen.
Er wordt u een complete raceopleiding voor alle leeftijden aangeboden. Een kartcursus van twee dagen volg je elders, een complete KNAF gecertificeerde race opleiding van A-Z volg je bij Kartscholen.nl.

Gebruik wordt gemaakt van het beproefde en succesvolle opleidingsprogramma van Kartscholen.nl. Succesvol kun je wel stellen, als alle cursisten die tot nu toe zijn opgegaan voor het KNAF gecertificeerde Nationaal Kartcertificaat zijn geslaagd. Karting Eefde is gevestigd op het adres Elzerdijk 44, 7211 LT Eefde Internet www.adventureeefde.nl  Voor informatie kunt u een email zenden naar info@kartingeefde.nl of bellen via 0575-540229. Of gaat u even langs. Kunt u meteen zien wat voor een prachtige baan in Eefde is gesitueerd.

ENJOY QUALITY, JOIN KARTSCHOLEN.NL