Download de KNAF app

Kartlicentiedag op 7 januari bij Kartbeurs Lelystad

Op 7 en 8 januari 2017 zal de KNAF vertegenwoordigd zijn op de Kartbeurs in Lelystad. Deze jaarlijkse kartbeurs wordt georganiseerd voor iedereen die gek is van de kart- en autosport. De Nederlandse Kampioenen worden gehuldigd en het nieuwe seizoen wordt aangekondigd. Voor de KNAF reden om een kartlicentiedag te organiseren op zaterdag 7 januari voor al haar kartlicentiehouders!

Aanmelden
We willen alle kartlicentiehouders graag uitnodigen om hun licentie aan te vragen bij de kartlicentiedag op zaterdag 7 januari van 10:00-14:00. Om het een en ander in goede banen te kunnen leiden dien je je hiervoor aan te melden. Klik hier om je aan te melden voor de kartlicentiedag.

Ook de kartofficials kunnen hun licentie verlengen bij de kartlicentiedag in Lelystad of via Mijn KNAF op www.knaf.nl

Medische Keuring
Bij de kartlicentiedag zijn ook leden van de Medische Commissie aanwezig voor de medische keuringen, het is echter niet mogelijk om een ECG te laten maken.

Vergeet niet om de volgende zaken mee te nemen:
Meerderjarigen: een kopie van het rijbewijs (bij eerste aanvraag).
Minderjarigen: een origineel uittreksel uit het bevolkingsregister, of een kopie van eigen paspoort / identiteitskaart (bij eerste aanvraag).
Internationale licenties: ECG (altijd bij eerste aanvraag, daarna om het jaar). U mag de ECG ook opsturen naar het Federatiebureau, dan krijgt u de licentie na ontvangst. ECG: Tot 45 jaar een rust ECG. Vanaf het bereiken van de 45-jarige leeftijd is een inspannings-ECG verplicht. Voor een overzicht van Sportmedische instellingen kunt u kijken op: www.sportzorg.nl.
• Medisch keuringsformulier en aanvraag formulier: door uzelf ingevuld en ondertekend.
• Pinpas, Euro/Master of VISA creditcard.
• Kart- en autorensport-licentiehouders dienen voor een hogere licentie minimaal 5 officiële uitslagen van de afgelopen 24 maanden mee te brengen.