Download de KNAF app

GK4 Kartseries Event 4 Mariembourg

We gaan over twee weken met de GK4 naar de geweldige track Karting des Fagnes in Mariembourg België. In het weekeinde van 28-29 september staat er opnieuw een grote groep deelnemers aan de start en kunnen we een enerverend weekeinde tegemoet zien. We zien er naar uit om u te treffen.
Alle informatie - zoals reglementen, overzicht kosten, inschrijfformulier, tijdschema en banden - is voor u geplaatst als downloads op onze site www.gk4kartseries.com.

Let u aub in het bijzonder op deze informatie

1. De stroomkosten voor het raceweekeinde, € 20,00 (Form. Honda 9PK 1 dag € 10,00) worden bij de administratieve controle a contant bij u in rekening gebracht; Stroom beschikbaar van vrijdag 09.00 – zondag einde evenement.
2. Membercard Karting des Fagnes: iedere rijder dient een membercard te bezitten, dan wel aan te schaffen in de cafetaria a € 5,00.
3. Op vrijdagmiddag zal aan het eind van de middag - zodra we zijn ingericht - de administratieve controle al worden opengesteld;
4. Voor nieuwe rijders: op de site staat als download het Inschrijfformulier 2019; neemt u het aub ingevuld en ondertekend mee naar de administratieve controle, dat scheelt ons samen veel tijd;
5. Op de GK4-site is een document geplaatst over het verbod op warmdraaien van de motoren. Leest u dit aub goed door; zie het tijdschema voor de warm-up tijden voor de klasse Open Schakel.
6. Bij aankomst op het circuit is het noodzakelijk om eerst te bellen met Ben de Feyter voordat u uw tenten opbouwt; 003247903159.
Het kampeertarief (te betalen vóór installatie) is € 20,00 per nacht vanaf vrijdagavond (geen camping op donderdagavond => de caravans en campers moeten buiten blijven, op de parkeerplaats aan de voorkant van de cafetaria (uiteraard gratis)
Vanaf de opening van de camping op vrijdagochtend 08.00 uur, mogen caravans of campers niet elders op het terrein worden geplaatst.
7. Overnachting met toestemming in trucks a € 20,00 per nacht. Na aanmelden bij Ben worden deze geplaatst op de eerste rij van het parkeerterrein.
8. Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden.
9. Het gedragsprotocol is van toepassing. Respecteer elkaar, de deelnemers en de organisatie.
10. Transponders zijn te huur via de organisatie.
11. Vergeet u aub niet om uw licentie / ouder-kind licentie mee te nemen.
12. De douches in het nieuwe gebouw zijn gratis op vrijdag- en zaterdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur (aanmelden in de cafetaria).
13. Er kan donderdags niet worden getraind agv een evenement. Verstoort u bij plaatsing van uw tenten aub niet het evenement.
14. Op elke vorm van vervuiling staat voor de overtreder een boete van € 500,00 (hoger in geval van benzine in de afvoerkanalen)
Iedere kart moet op een dekzeil worden geplaatst, ter bescherming van de ondergrond.
15. Geen enkele monteur mag op het asfalt rijden in paddock en overige delen van het terrein buiten de kartbaan.
16. Voordat u het terrein verlaat, moet de plek van elk team/rijder perfect schoon zijn (geen afval, geen tie-raps, geen banden achterlaten).

Aankondigingen en wedstrijdverslagen

Deze worden gepubliceerd op www.kartlife.nl.

Contactpersoon organisatie
Onze wedstrijdsecretaris, Mevr. Lidia Filius, is in het raceweekeinde uw contactpersoon richting organisatie en wedstrijdleiding. Lidia zal uw vragen en opmerkingen inventariseren en zo nodig terugkoppelen.

De klassen
• Honda Cadet (UT1 en UT2), met subklassementen ROOKIE en UT1
• Mini-Parilla 60cc, met subklassement ROOKIE
• IAME X30 Cadet 23/X30 Junior Nationaal, met subklassement IAME X30 Cadet
• IAME X30 Junior
• IAME X30 Senior met subklassement X30 Senior ROOKIE
• Rotax Max Senior/Master
• Open Schakel (KZ2/Shifter/X30 Super Shifter) met subklassement KZ2 Master
• Formula Honda 9PK Junior/Senior/Ladies, totaalklassement en subklassementen Junior, Senior en Ladies.

Vrije trainingen
De openingstijden van Karting des Fagnes voor vrije trainingen zijn geplaatst op de site van Karting des Fagnes, waarnaar we graag verwijzen. Trackfee € 45,00 per dag.

Huurmotoren
Voor geïnteresseerde rijders is er de mogelijkheid om motoren tegen een strak tarief te huren. Dit geldt voor alle klassen. Info te verkrijgen via de organisatie info@gk4kartseries.com. Extra voor de klasse Honda Cadet bieden we vijf splinternieuwe UT2 motoren te huur aan voor het strakke tarief van € 50,00 voor het hele weekeinde. De wens tot motorhuur kunt u kenbaar maken bij uw favoriete GK4 servicepunt.

Banden
Banden worden uitsluitend op bestelling geleverd. Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw GK4 dealer. De lijst met dealers staat voor u klaar als download op onze site. Het centrale bestelpunt: gk4tyres@outlook.be. Uitlevering vrijdag van 13.00–17.00 uur en zaterdag van 09.00–14.00 uur.

Briefing
De rijders klassen Honda Cadet en IAME Mini-Parilla mogen niet alleen naar de briefing komen. Ze dienen te worden vergezeld door een ouder/begeleider. Let u hier aub op, zodat u als ouder/begeleider ook op de hoogte bent van hetgeen in de briefing wordt besproken.

Reservering races
U kunt voor de races reserveren via de volgende link: www.gk4kartseries.com/inschrijven  

Legenda
Karting des Fagnes
Rue du Karting (Parc Industriel) 13
B-5660 Mariembourg, België
Internet www.kartingdesfagnes.com
Email info@kartingdesfagnes.com
Tel 0032(60)312670