Download de KNAF app

Chrono Karting in één week met NK 2-takt en 4-takt

minimaxKP036527
Volop actie bij Chrono Karting in de maand april. Op zaterdag 9 en zondag 10 april vindt op Circuit Hunsrückring Hahn de tweede ronde plaats van het NK 2-takt karting. Een week later, op zondag 17 april, wordt op Circuit de Landsard de eerste ronde van het eveneens door Chrono Karting georganiseerde NK 4-takt verreden.

De aftrap van het door Chrono Karting georganiseerde Nederlands Kampioenschap 2-takt vond half maart plaats op Circuit Park Berghem. De opening van het seizoen werd gekenmerkt door goed gevulde startvelden en mooie, sportieve wedstrijden met eigenlijk alleen maar winnaars. In het weekend van 9 en 10 april is het tijd voor de tweede ronde van het NK 2-takt. Dit keer moeten de rijders de grens over, want gereden wordt op het Duitse Circuit Hunsrückring Hahn. Het wordt meteen ook een bijzonder evenement, aangezien de locatie een andere bestemming krijgt en het daarmee de laatste keer is dat op Hahn gereden kan worden. Tijdens de tweede ronde van het NK 2-takt komen de volgende klassen aan de start: Micromax, Minimax, Max junior, Max senior, Max olympisch, KZ2 en KZ2 plus.

Voor het volledige programma, klik hier

Een week later is het tijd voor de eerste ronde van het Nederlands Kampioenschap 4-takt. Deze wedstrijd wordt verreden op zondag 17 april op Circuit de Landsard. Voor meer informatie over deze wedstrijd, klik hier

Alle informatie over zowel het NK 2-takt als het NK 4-takt is te vinden op www.chrono.nl