Download de KNAF app

Stofbril op tijdens tweede rally voor vooroorlogse auto’s en klassieke vliegtuigen: Wings Wheels and Goggles

Wings Wheels Goggles
In juni 2015 heeft een uniek evenement plaats. Uniek, want nooit eerder vond er in Nederland, misschien zelfs in de wereld, een rally voor vooroorlogse auto's en vliegtuigen plaats: Wings Wheels and Goggles. Geen race, maar een evenement waarbij nauwkeurigheid en vaardigheid voorop staan.

Tekst: P.R.

Programma
Vintage auto's en vliegtuigen zijn mooi, maar als je er iets mee kunt doen worden ze geweldig. Er naar kijken kan immers altijd nog. Dat is het uitgangspunt van Wings Wheels and Goggles, een nieuw evenement dat op 19, 20 en 21 juni 2015 plaatsvindt. Er gebeurt van alles tijdens deze drie dagen, maar het middelpunt is de rally. Het gaat niet om pure snelheid, maar om nauwkeurigheid en vaardigheid. Bovendien speelt samenwerking een belangrijke rol, want iedere auto vormt een team met een deelnemend vliegtuig.

Locatie
Wings Wheels and Goggles vindt plaats op een centrale locatie, namelijk vliegveld Teuge (bij Apeldoorn). Het vliegveld is zowel het start- als het eindpunt en er zullen hier tal van andere activiteiten worden georganiseerd om publiek en sponsors te amuseren.

Er is méér
Tijdens Wings Wheels and Goggles is er niet alleen plaats voor auto's en vliegtuigen, maar ook voor goede verhalen, lekker eten, mooie vrouwen en nog veel meer dingen die ervoor zorgen dat het leven de moeite waard is. Zo is er ook muziek, diverse airobatics team, shopping arcade, fly in van bijzondere toestellen en een brass band. De bedoeling is dat Wings Wheels and Goggles zowel voor bezoekers als voor de deelnemers wederom hét evenement van het jaar zal zijn.

Meedoen?
Inschrijven voor Wings Wheels and Goggles kan via wingswheelsgoggles.nl/downloads, maar wees er snel bij: er is plaats voor niet meer dan 40 auto's en vliegtuigen.

Classic Events
Een nieuw evenement, maar niet van een nieuwkomer: organisator Classique organiseert al 15 jaar evenementen in binnen- en buitenland. Voorbeelden zijn The Winter Trial, Liège Rome Liège, de Safari Rally, Himalaya Trial en het tweejaarlijkse Concours d'Elégance Paleis Het Loo. Tel 0578 561115 mail info@thetrial.nl