Download de KNAF app

Prijsuitreiking Open Nederlands Historisch Rally Kampioenschap

Prijsuitreiking Open Nederlands Historisch Rally Kampioenschap 2011

Groot succes met een heel speciaal tintje !

Op zaterdagavond 28 januari jl. zijn de prijswinnaars van het eerste KNAF Open Nederlands Historisch Rally Kampioenschap (2011) op een bijzonder stijlvolle wijze gehuldigd.

In een bomvol Château St. Gerlach (zuid Limburg) waren vele aanwezige rallysporters getuige van de bijzonder sfeervolle prijsuitreiking door André Slotboom, General Manager KNAF Federatiebureau, en het Bestuur Sectie Historische Rallysport.

De fraai vervaardigde herinneringen werden door niemand minder dan Jan Peter Balkenende aan de gelukkigen overhandigd.

prijsuitreiking 20120128 500x333
Op de foto van Ivo en Joost van links naar rechts Rene Smeets (bestuurslid), Eddy van den Hoorn (voorzitter Sectie Historische Rallysport), Jan Peter Balkenende, Harry Rupert, Arjan en Giel van der Palen, Leo Vrijland, Ros Pavlik en André Slotboom (KNAF).

Tevens grote dank aan Bart Rietbergen voor het sportieve gebaar en uiterste gastvrijheid om de welkomstreceptie met aansluitend diner voor de Winter Trial deelnemers in alle pracht en praal beschikbaar te stellen voor alle genodigden aan deze sfeervolle ceremonie. Het was werkelijk een fantastische gelegenheid om in een prachtige ambiance dit te combineren en het was dan ook een bijzonder gezellig gebeuren.

Wat ons betreft maken we hier graag een traditie van; Bart's toezegging en sportieve medewerking hebben we dan ook reeds in ons bezit !

We attenderen u er ook op dat u zich kunt aanmelden voor het KNAF Open Nederlands Historisch Rally Kampioenschap 2012. De formulieren vindt u terug in het menu bij optie (3) Kampioenschappen.