Download de KNAF app

Heavy New Year Rally 2020 in volle gang

Beste Historische Rallysport liefhebbers,

De Sectie sluit 2019 goed af met de aansluiting van een nieuwe organisatie de Stichting Heavy New Year Rally. Wij als Bestuur van de KNAF Sectie  Historische Rallysport zijn blij en onder steunen dit nieuwe initiatief van harte. We beginnen 2020 dan ook goed op 3 – 4 januari 2020 met de Heavy New Year Rally 2020. Misschien  iets voor u  om 2020  goed te beginnen kijk dan op  HNYR.NL Hieronder is het persbericht over de HNY Rally 2020  te vinden.

 

Voorbereidingen Heavy New Year Rally 2020 in volle gang

Op 3 en 4 januari wordt de eerste Heavy New Year Rally verreden. Een voor ons land uniek evenement, waarbij de organisatie een soort kruising tussen de Wintertrial, de Engelse Rally of the Tests en de Belgian Westhoek Classic voor ogen heeft. Kaartleesuitdagingen, veel regularities en een aantal leuke testjes op afgesloten terrein.

Uitzetters Remco Luksemburg en Peter Rovers zijn druk bezig met het uitzetten van de route. Start en finish zijn in Markelo en er wordt overnacht in het Duitse Bramsche. Uniek zijn zonder meer de uitdagingen die Remco en Peter gecreëerd hebben op Fürsten Forest, een voormalig militair terrein dat nu in het teken staat van auto- en motorsport.

De rally is weliswaar anders van opzet dan we in Nederland kennen, maar bedoelt voor iedereen die normaal gesproken deelneemt aan andere classic car rally’s. Met dezelfde auto’s ook. Er kan worden ingeschreven in de Expert- en Sportklasse. 

Klik hier voor meer informatie over de rally.

De inschrijving is inmiddels open. Er worden maximaal 50 equipes toegelaten en de inschrijving sluit op 27 oktober. Klik hier om direct in te schrijven.