Download de KNAF app

Dutch Regularity Challenge kwalificatie wedstrijd voor de FIA Trophy For Historic Regularity Rallies 2021

DUTCH REGULARITY CHALLENGE  kwalificatie wedstrijd 
FIA TROPHY  FOR HISTORIC REGULARITY RALLIES 2021.

Afgelopen week heeft de FIA de plannen en de wedstrijdkalender voor de FIA Trophy bekend gemaakt. Om als organisatie voor deze FIA Trophy in aanmerking te komen heeft de Euregio Autosport Organisatie de aanvraag in gediend, waarbij de co√∂rdinatie voor de aanvraag richting FIA is gelopen via het KNAF Federatiebureau. 

Euregio Autosport Organisatie staat als een van de  20 kwalificatie wedstrijden op deze kalender. Samen met de KNAF Federatie bureau hebben we de FIA kunnen overtuigen dat het een wedstrijd van goede kwaliteit zal worden en geheel volgens het FIA Trophy Reglement zal worden georganiseerd. Een ander plus punt is dat wij als enige organisatie in het najaar in het noorden van Europa zitten en waarbij deze wedstrijd geheel in Nederland zal worden verreden. Dat is voor de FIA een mooi plus punt om ook hier de FIA Trophy onder de aandacht te brengen van de Nederlandse team.

De start en finish is op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober 2021 in Hengelo (Beckum) bij het Wapen van Beckum. We zijn nu druk bezig de site www.euregioautosport.nl  te updaten maar kun je niet wachten stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zetten u op de mailing lijst zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.