Download de KNAF app

The New Year Trial geeft verder invulling aan rallykalender van Classic Events

Er vanuit gaande dat de Coronacrisis op dat moment grotendeels achter ons ligt, gaat op vrijdagmiddag 8 januari de eerste rally van 2021 van start: The New Year Trial. Een compacte rally waarin het beste van rally’s zoals de WinterTrial, de Rally of the Test en de Belgian Westhoek Classic is samengevoegd tot een voor Nederland unieke rally, waarin meer dan in andere rally’s rijder en navigator samen het resultaat bepalen.

Kalender Nederlands Kampioenschap Historische Rally

Update 3 april 2020: 

In verband met het coronavirus zal de Horneland Rally op 15-16 maart geen doorgang vinden deze wedstrijd is uitgesteld. 
De Coppa d'Europa , Arctic Circle Rally en de Classic Indian Summer Rally zullen niet in 2020, maar in 2021 verreden gaan worden. Zie hieronder de uitgestelde data. 

BSHR kalender 2020 V3

Dit kampioenschap zal worden verreden zoals omschreven in het Regelement Nederlandse Historische Regularity Rally Kampioenschappen met kenmerk; 2020, Regl. Regularity Kampioenschap., gepubliceerd op de site van de KNAF onder de Sectie Historische Rallysport.

Het BSHR zal u als deelnemer op de hoogte houden van het nieuws, verslagen en uitslagen van de eerste geklasseerde deelnemers.

De tussenstanden zullen door de BSHR op de site van de KNAF onder de Sectie Historische Rallysport worden gepubliceerd.

In deze link vindt u het volledige document aangaande meetellende wedstrijden en resultaten.

FIA Trophy for Historic Regularity Rallies

Via het Federatiebureau van de KNAF heeft Classic Events, organisator van de Winter Trial, een uitnodiging van de FIA ontvangen om voor 2020 opgenomen te worden op de kalender van de FIA Trophy for Historic Regularity Rallies. De organisatie is hiermee zeer vereerd omdat het daarmee tot de beste 6 evenementen van Europa behoort.

Heavy New Year Rally 2020 in volle gang

Beste Historische Rallysport liefhebbers,

De Sectie sluit 2019 goed af met de aansluiting van een nieuwe organisatie de Stichting Heavy New Year Rally. Wij als Bestuur van de KNAF Sectie  Historische Rallysport zijn blij en onder steunen dit nieuwe initiatief van harte. We beginnen 2020 dan ook goed op 3 – 4 januari 2020 met de Heavy New Year Rally 2020. Misschien  iets voor u  om 2020  goed te beginnen kijk dan op  HNYR.NL Hieronder is het persbericht over de HNY Rally 2020  te vinden.

Een rally voor twee generaties

Op zaterdag 7 september is de eerste door Classic Events georganiseerde Generations Rally verreden. Het idee om met 2 generaties in één auto een rally te rijden kwam bij sponsor Fromanteel vandaan, een rally die geheel aansluit bij de Generations lijn van het Amsterdamse horloge merk.