Download de KNAF app

Dutch Regularity Challenge kwalificatie wedstrijd voor de FIA Trophy For Historic Regularity Rallies 2021

DUTCH REGULARITY CHALLENGE  kwalificatie wedstrijd 
FIA TROPHY  FOR HISTORIC REGULARITY RALLIES 2021.

Afgelopen week heeft de FIA de plannen en de wedstrijdkalender voor de FIA Trophy bekend gemaakt. Om als organisatie voor deze FIA Trophy in aanmerking te komen heeft de Euregio Autosport Organisatie de aanvraag in gediend, waarbij de coördinatie voor de aanvraag richting FIA is gelopen via het KNAF Federatiebureau. 

Euregio Autosport Organisatie staat als een van de  20 kwalificatie wedstrijden op deze kalender. Samen met de KNAF Federatie bureau hebben we de FIA kunnen overtuigen dat het een wedstrijd van goede kwaliteit zal worden en geheel volgens het FIA Trophy Reglement zal worden georganiseerd. Een ander plus punt is dat wij als enige organisatie in het najaar in het noorden van Europa zitten en waarbij deze wedstrijd geheel in Nederland zal worden verreden. Dat is voor de FIA een mooi plus punt om ook hier de FIA Trophy onder de aandacht te brengen van de Nederlandse team.

De start en finish is op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober 2021 in Hengelo (Beckum) bij het Wapen van Beckum. We zijn nu druk bezig de site www.euregioautosport.nl  te updaten maar kun je niet wachten stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zetten u op de mailing lijst zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.       

Kalender Nederlands Kampioenschap Historische Rally

 kalender historic reg 2022 v2

 

Dit kampioenschap zal worden verreden zoals omschreven in het Nederlandse Historisch Regularity Rally Kampioenschap, KNAF permitnummer 0450.19.00, zoals gepubliceerd op de website van de KNAF onder de Reglementen van de sectie Historische Rallysport. De tussenstanden worden door het Bestuur van de Historische Rallysport (BSHR) op de internet site van de KNAF gepubliceerd. Het BSHR zal tevens de deelnemers op de hoogte houden van de uitslagen van de eerste geklasseerde deelnemers.

Uitbreiding KNAF Nederlands historisch regularity rally kampioenschap 2020

Na overleg met alle betrokken partijen heeft het BSHR besloten om de ABC TRIAL georganiseerd op 26 september a.s. door Classic Events toe te voegen aan het kampioenschap.

 

abc trial

 

Na een succesvolle start begin 2020 met de HNYR en de Winter Trial kwam er in maart abrupt door de Corona crisis een einde aan het kampioenschap.

Op 26 september 2020 hoopt het BSHR het kampioenschap weer op te starten gevolgd door de Tulpen Rallye in oktober en de Hornelandrally in november 2020.

 

The New Year Trial geeft verder invulling aan rallykalender van Classic Events

Er vanuit gaande dat de Coronacrisis op dat moment grotendeels achter ons ligt, gaat op vrijdagmiddag 8 januari de eerste rally van 2021 van start: The New Year Trial. Een compacte rally waarin het beste van rally’s zoals de WinterTrial, de Rally of the Test en de Belgian Westhoek Classic is samengevoegd tot een voor Nederland unieke rally, waarin meer dan in andere rally’s rijder en navigator samen het resultaat bepalen.

FIA Trophy for Historic Regularity Rallies

Via het Federatiebureau van de KNAF heeft Classic Events, organisator van de Winter Trial, een uitnodiging van de FIA ontvangen om voor 2020 opgenomen te worden op de kalender van de FIA Trophy for Historic Regularity Rallies. De organisatie is hiermee zeer vereerd omdat het daarmee tot de beste 6 evenementen van Europa behoort.