Download de KNAF app

FIA Trophy for Historic Regularity Rallies

Via het Federatiebureau van de KNAF heeft Classic Events, organisator van de Winter Trial, een uitnodiging van de FIA ontvangen om voor 2020 opgenomen te worden op de kalender van de FIA Trophy for Historic Regularity Rallies. De organisatie is hiermee zeer vereerd omdat het daarmee tot de beste 6 evenementen van Europa behoort.

Heavy New Year Rally 2020 in volle gang

Beste Historische Rallysport liefhebbers,

De Sectie sluit 2019 goed af met de aansluiting van een nieuwe organisatie de Stichting Heavy New Year Rally. Wij als Bestuur van de KNAF Sectie  Historische Rallysport zijn blij en onder steunen dit nieuwe initiatief van harte. We beginnen 2020 dan ook goed op 3 – 4 januari 2020 met de Heavy New Year Rally 2020. Misschien  iets voor u  om 2020  goed te beginnen kijk dan op  HNYR.NL Hieronder is het persbericht over de HNY Rally 2020  te vinden.

Een rally voor twee generaties

Op zaterdag 7 september is de eerste door Classic Events georganiseerde Generations Rally verreden. Het idee om met 2 generaties in één auto een rally te rijden kwam bij sponsor Fromanteel vandaan, een rally die geheel aansluit bij de Generations lijn van het Amsterdamse horloge merk.

Natte sneeuw, hagel, regen,veel zon en prachtige routes! Parijs – Amsterdam 2019

Na de herdenkingsrit van Parijs – Amsterdam in 2018, die het 125 jarige bestaan vierde van de eerste rally die landsgrenzen overschreed in 1898, organiseerde Classic Events in de laatste week van April 2019 haar tweede editie van Parijs-Amsterdam. De rit ging van Chantilly (bijna Parijs) naar Chateau st Gerlach in Houthem (net niet Amsterdam) om zodoende verzekerd te zijn van heerlijke rijwegen voor de 40 vooroorlogse auto’s die dit jaar meededen.

IJssellandrally 2019

Wat was de jubileumeditie van de IJssellandrally een succes! Vrijdag 29 maart verschenen er 105 equipes aan de start van deze 15e editie. Voor de echte fanatiekelingen was er al een opwarmertje op de donderdag. Twee dagen lang werd er gestreden op prachtige prijzen: een startplek in een van de partnerrally’s!