Download de KNAF app

Tiago Monteiro aan de start in TCR Benelux!

TCR Benelux - Tiago Monteiro
Goed nieuws voor de TCR Benelux: Tiago Monteiro, voorlopig aan de leiding in het WK Toerwagens, neemt op 21 en 22 mei op het Circuit van Spa-Francorchamps deel aan de eerste ronde van het TCR Benelux!

Tekst en foto's: P.R.

Monteiro, die al sinds 2013 onder de vlag van Honda JAS Motorsport rijdt in het WTCC, zal achter het stuur kruipen van de Honda Civic die wordt ingezet door Boutsen Ginion Racing. Honda Benelux zet één Civic TCR in voor Belg Stéphane Lémeret en geheel volgens wat de regels voorschrijven, dienen er telkens twee coureurs een auto te delen. Lémeret zal aan alle wedstrijden van de TCR Benelux deelnemen en er telkens worden bijgestaan door een andere coureur. Voor de openingsmanche van de TCR Benelux kan het team van Honda Benelux en Boutsen Ginion Racing rekenen op de ervaring en de kennis van Portugees Tiago Monteiro.

HONDA CivicTCR Benelux
Monteiro maakte pas in 2014 via het WTCC kennis met het hernieuwde circuit van Francorchamps, want zijn ervaringen in de Franse F3, F3000 en Formule 1 beleefde hij nog op de "oudere" versie van wat ondertussen bekend staat als het mooiste circuit ter wereld.

De Honda Civic van het duo Monteiro-Lémeret zal het startnummer 18 voeren en dat is niet toevallig het geluksnummer van de Portugees!