Download de KNAF app

TCR bouwt aan een internationaal sterk merk in 2016

Race 2 Start - tcr
Nadat TCR International in 2015 een succesvol debuutjaar afsloot, gaan in 2016 een groot aantal regionale kampioenschappen van start. Van Thailand tot Centraal Amerika gaat de nieuwe standaard in tourwagenracerij een belangrijke plaats innemen.

TCR herkent dan ook de kracht van deze wereldwijde start. Koen Wijckmans (Coördinator TCR Benelux) vertelt: "Aan het einde van dit jaar kunnen we de balans opmaken met meer dan 10 kampioenschappen tegelijk. De bezoekersaantallen van deze evenementen en de media aandacht over de hele wereld zullen TCR als merk heel snel doen groeien. Dat maakt de serie heel interessant voor potentiele sponsoren.

banner tcrtv

Alle TCR kampioenschappen zijn er daarom op gebrand om sterk van start te gaan. Claire Dubbelman vervolgt: "In navolging van het idee om mondiaal een merk te promoten, is eind maart www.tcr-series.tv gelanceerd. Via deze website kan iedereen waar dan ook via internet de wedstrijden van alle kampioenschappen nakijken of live via streaming volgen." Op korte termijn zullen nog een aantal initiatieven volgen om TCR verder op de kaart te zetten.

TCR Benelux - Test Day - Circuit Park Zandvoort