Download de KNAF app

TCR Benelux zal te zien zijn op Pitstop TV via Telenet Play Sports!


TCR Benelux- Pitstop TV
De TCR Benelux zit duidelijk in de lift, want naast een startveld dat stilaan begint vol te lopen, is het nu al zeker dat het nieuwe sprintkampioenschap te zien zal zijn op het kleine scherm en wel op Pitstop.TV via Play Sports van Telenet!

Tekst en foto: P.R.

Play Sports brengt ook dit jaar rechtstreekse uitzendingen van Formule 1, Formula E, WRC en MXGP, en daarna worden die top-motorsporten herhaald via Play Sports 5, dat voorbehouden is voor motorsport. Ook Pitstop.TV maakt deel uit van het aanbod, de eerste uitzending van Pitstop.TV in 2016 is gepland voor 30 maart.

Pitstop TV is al 20 jaar een vaste waarde in het televisielandschap en dat hebben we te danken aan de professionele aanpak van journalist Peter Baert.
"Pitstop.TV heeft altijd veel aandacht besteed aan de Belgische circuitsport en met de heropstanding van een écht sprintkampioenschap waren wij vragende partij om de TCR op de buis te brengen," stelt Peter Baert. "De eerste run van Pitstop.TV is elke week te zien op Play Sports van Telenet op woensdag om 18u00 en daarna volgen er nog herhalingen. "

De eerste meeting van TCR Benelux vindt plaats op 21 en 22 mei op het Circuit van Spa-Francorchamps.

https://www.playsports.be/tv-gids/
https://www.playsports.be/f1/