Download de KNAF app

TCR Benelux testdag op 12 mei op Circuit Park Zandvoort!

TCR024
Iets meer dan een jaar na de officiële en digitale lancering wordt op 12 mei 2016 op Circuit Park Zandvoort het startschot gegeven van de TCR Benelux. Eén week voordat de TCR Benelux zich opmaakt voor de eerste meeting op het Circuit de Spa-Francorchamps, krijgen de deelnemers de gelegenheid op het Nederlandse duinencircuit om samen te testen en de concurrentie te komen ontmoeten

.

"Wij zijn uitermate tevreden dat de TCR Benelux voor het organiseren van de testdag heeft gekozen voor Circuit Park Zandvoort," zegt Léon Rijnbeek, bestuurslid van de KNAF. "Het is ook de bevestiging van de wil van de KNAF om de TCR Benelux te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de Nederlandse inbreng sterker mag worden. Uiteraard streven we er naar om de TCR Benelux in 2017 nog meer op de Nederlandse circuits te laten verschijnen."

Het wordt een belangrijke dag voor de Nederlandse autosport, want mede dankzij de inspanningen van de KNAF zullen de TCR-auto's op 12 mei de baan delen met de Formule 4 van het Benelux-kampioenschap.

"Wegens de geluidsbeperkingen die gelden op Circuit Park Zandvoort, zijn er drie sessies van telkens één uur gepland voor TCR Benelux," verduidelijkt Claire Dubbelman, coördinator van de TCR Benelux in Nederland. "En voor alle duidelijkheid: het inschrijfgeld voor deze testdag is gratis voor de teams die daadwerkelijk zijn ingeschreven voor het TCR Benelux Kampioenschap."