Download de KNAF app

J&JOY Fun Driver TCR voor Willem Meijer

TCR Benelux - Willem Meijer - SEAT Leon TCR - Ferry Monster Autosport
In het kader van TCR Benelux pakken J&JOY en Kronos Events uit met de J&JOY Fun Driver TCR. Deze trofee J&JOY zal telkens worden uitgereikt aan een rijder die voor een uitzonderlijke prestatie weet te zorgen, die volledig strookt met het imago van J&JOY: jong, dynamisch en kleurrijk!

Tekst en foto: P.R.

J&JOY is tevens partner van TCR Benelux en telt op dit ogenblik drie Flagship Stores in België en meerdere in het buitenland, onder andere in Taiwan. Sinds enige tijd wordt J&JOY ook verdeeld in Vlaanderen, via de ZEB-winkels. De ontspannen stijl slaat aan bij de klanten, ook ver buiten de Belgische landsgrenzen. J&JOY is immers aanwezig in Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Polen, Italië, Spanje, Kroatië, Taiwan, India en binnenkort ook in het Midden-Oosten. Een mens zou voor minder... fun worden!

Om een zo neutraal mogelijk beeld te krijgen van een potentiële laureaat voor de Trofee J & JOY Fun, bestaat de jury uit gespecialiseerde journalisten en vertegenwoordigers van de veiligheid van de circuits. De prijs van de Trofee J & JOY is een aankoopbon bij één van de Flagship Stores ter waarde van 500 €.

Na afloop van de zesde en finale ronde van TCR Benelux, die verreden werd in het kader van de Kronos 10 Hours of Mettet, heeft de Jury besloten de vierde Trofee J & JOY Fun toe te kennen aan Willem Meijer.

Dankzij de steun van de KNAF Academy kon de 17-jarige Nederlander afgelopen weekend zijn debuut maken in TCR Benelux. Achter het stuur van de SEAT Leon TCR van Ferry Monster Autosport had hij tijdens zijn allereerste Qualifying Long Race, samen met Belg Mathieu Detry, zicht op een sterke 6de plaats, toen hij een beginnersfoutje beging, een andere auto aantikte en hierbij schade opliep. De mannen van Ferry Monster Autosport konden de witte SEAT weer rijklaar maken en deze keer slaagde Willem erin om tijdens zijn allereerste TCR-sprint in contact te blijven met de beteren en aan te tikken als 8ste.

Omwille van zijn jeugdige leeftijd en zijn opgemerkt debuut in TCR Benelux paste Willem Meijer perfect in het plaatje van de kleurrijke laureaat voor de J&JOY Fun Driver TCR!