Download de KNAF app

In het voorprogramma van Jumbo Familie Racedagen ‘driven by Max Verstappen’

TCR Benelux - Circuit Park Zandvoort
Het was even wachten op de bevestiging, maar Circuit Park Zandvoort maakte bekend dat het genaamde Zandvoort Race Festival wel degelijk onder de naam zal opereren van de "Jumbo Familie Racedagen, "driven by Max Verstappen"! En dat is goed nieuws voor de tweede round van TCR Benelux, die op 19, 20 en 21 mei in het voorprogramma van dit spectaculaire event wordt betwist!

De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor Max Verstappen, en die zorgt steevast voor volle tribunes. Vorig jaar trokken er zo'n 100.000 toeschouwers naar het circuit aan de Nederlandse kust om er te genieten van de komst van Max! De Nederlandse Formule 1-ster kruipt nu ook weer op zaterdag en zondag achter het stuur van een Red Bull Racing Formule 1 voor een aantal spectaculaire demonstraties. Voor Nederlandse (en Belgische) fans is het een unieke gelegenheid om Max met zijn F1 in Nederland in actie te zien.
"Wij kunnen Circuit Park Zandvoort niet genoeg bedanken dat zij TCR Benelux hebben kunnen opnemen in het programma van deze sterke meeting," stelt Koen Wijckmans, coördinator TCR Benelux. "Samen met de Formido Final Races op TT Circuit Assen is dit eens te meer het bewijs dat Kronos Events er alles aan doet om het Nederlandse aandeel in TCR Benelux te blijven versterken. Voor onze teams, coureurs, sponsors, partners en merkinvoerders heeft zo'n publiekstrekker in Nederland dan ook een enorme waarde en uitstraling."

Het tweede seizoen van TCR Benelux start op 22 en 23 april op Circuit Spa-Francorchamps met de TCR Benelux Trophy, waarna het richting Circuit Park Zandvoort gaat voor een ontmoeting tussen TCR Benelux en... Max Verstappen!

Kalender TCR Benelux 2017

22-23 april – TCR Benelux Trophy – Circuit Spa-Francorchamps
19-20-21 mei – Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen – Circuit Park Zandvoort
3-4 juni – New Race Festival Blancpain GT Series – Circuit Zolder
15-16 juli – Zolder Superprix – Circuit Zolder
23-24 september – Kronos 10 Hours of Mettet - Circuit Jules Tacheny te Mettet
21-22 oktober – Formido Final Races - TT Circuit Assen