Download de KNAF app

Meld je last minute aan voor de Formule RP1-testdag op dinsdag 16 januari! Rijtijd verdubbeld!

form rp1 02
Nog een paar dagen tot de testdag! De interesse voor de Formule RP1 is groot en de aanmeldingen lopen binnen, maar er zijn nog plekken beschikbaar. Meld je nog snel aan voor de testdag van dinsdag 16 januari 2018 op Circuit Zandvoort. En er is goed nieuws want de vrije rijtijd is verdubbeld en het is tevens mogelijk om een verzekering af te sluiten voor eventuele schade.

De Formule RP1, de nieuwe opstapklasse in de formulewagenracerij, mag zich zo kort na de introductie in een grote belangstelling verheugen. De Formule RP1 is dan ook een auto waar iedere rijder kan instappen, met of zonder ervaring. De auto is perfect uitgerust om juist onervaren rijders de kans te bieden om het racen in single seaters onder de knie te krijgen en snel veel ervaring op te doen. “De auto straft niet iedere fout direct af, maar om echt hard te gaan heb je wel feeling en lef nodig”, aldus Sebastiaan Bleekemolen.

Aanvankelijk zou iedere rijder op de testdag van 16 januari 20 minuten rijtijd krijgen. Maar er is goed nieuws, want er is besloten om de rijtijd te verdubbelen tot 2 sessies van 20 minuten. En dat voor dezelfde prijs van € 500,- (excl. 6% BTW)! Daarnaast zullen er voor het ‘vrij rijden’ nog een aantal ronden achter de Safety Car gereden worden.

Heb je interesse om nog deel te nemen aan deze testdag, vraag dan een inschrijfformulier op bij Sebastiaan Bleekemolen (sebastiaan@bleekemolen.com). Let op, het aantal beschikbare plekken is beperkt, dus wees er snel bij!

Op deze dag is er een mogelijkheid om de auto te verzekeren tegen schades. Informatie en polisvoorwaarden zijn op te vragen bij sebastiaan@bleekemolen.com.

Programma testdag Formule RP1 Circuit Zandvoort 16 januari 2018
11.30 uur Ontvangst en aanmelding op Circuit Zandvoort
12.00 uur Welkomstwoord en uitleg programma en informatie over de raceklasse Formule RP1
12.30 uur Deelnemers gaan de auto’s passen
13.00 uur Verkenningsronde Circuit Zandvoort met personenwagen
13.10 uur Start verkenningsronden deelnemers achter Safety Car en vervolgens ‘vrije’ testsessies
Circa 16.00 uur Einde testdag en afsluiting

Uiteraard is iedereen van harte welkom om deze dag bij te wonen, ook als je niet gaat rijden maar wel meer te weten wilt komen over de Formule RP1. Graag tot ziens op 16 januari 2018 op Circuit Zandvoort.