Download de KNAF app

Kaartverkoop DTM Zandvoort van start

Persbericht - DTM 2014-pre1-Hoch-Zwei-1
De kaartverkoop voor het DTM evenement op Circuit Park Zandvoort is vanaf dinsdag 5 augustus van start gegaan. Al vanaf € 17,00 kan op zondag 28 september de sensationele toerwagenstrijd tussen Audi, BMW en Mercedes-Benz bijgewoond worden. Zowel via de website www.circuit-zandvoort.nl, als via www.dtm.com zijn de kaarten te bestellen. Tevens zijn de toegangsbewijzen in de voorverkoop goedkoper dan aan de dag kassa's.

Persbericht - DTM 2014-pre1-Hoch-Zwei-2
Voor het Zandvoortse DTM-weekend, dat op 27 en 28 september plaats zal vinden, zijn toegangstickets in verschillende prijscategorieën verkrijgbaar. De goedkoopste kaarten zijn de duinkaarten. Deze tickets geven toegang tot het volledige duinterrein aan de buitenzijde van Circuit Park Zandvoort. Deze "natuurlijke tribunes" bieden veel overzicht op een aantal spectaculaire locaties. Duinkaarten voor zaterdag 27 september kosten in de voorverkoop € 12,00. De voorverkoopprijs voor de zondag bedraagt € 17,00, terwijl fans ook kunnen kiezen voor een weekend-duinkaart. Deze kost slechts € 22,00 in de voorverkoop. Voor families en gezinnen is eveneens het Family-ticket te bestellen. Dit ticket kost slechts € 55,00 en biedt het hele weekend lang toegang tot het duinterrein voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 14 jaar.
Persbericht - DTM 2014-pre1-Hoch-Zwei-3
Ook zijn de populaire Silver-tickets in de voorverkoop te bestellen. De DTM organisatie biedt deze in de voorverkoop aan voor respectievelijk € 33,00 (zaterdag), € 38,00 (zondag) en € 43,00 (weekend). In een Silver-ticket zit een gereserveerde zitplaats op de Paddock Hill Grand Stand (Tribune T3) en toegang tot alle paddocks inbegrepen. Tevens staat tegenover de tribune een videoscherm, zodat bezoekers geen seconde van de bloedstollende actie op de baan hoeven te missen.
Persbericht - DTM 2014-pre1-Hoch-Zwei-4
Net als bij voorgaande edities zijn er ook Gold-tickets in de voorverkoop verkrijgbaar. Met deze tickets nemen racefans plaats op een gereserveerde plaats op de overdekte hoofdtribune van Circuit Park Zandvoort. Vanaf hier is alle actie in de pitstraat, waar de bliksemsnelle pit-stops worden uitgevoerd, goed te volgen en zit men ook eerste rang bij het aanschouwen van de spectaculaire starts. Ook het zicht op de Tarzanbocht is indrukwekkend, terwijl de gebeurtenissen elders op de baan eveneens gevolgd kunnen worden via een videoscherm. De voorverkoopprijzen zijn door de DTM vastgesteld op € 55,00 (zaterdag), € 60,00 (zondag) en voor weekend Gold-tickets € 65,00.

Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via www.dtm.com en via www.circuit-zandvoort.nl. Ook is binnenkort op beide websites meer informatie over het evenement te vinden.