Download de KNAF app

Kartevenement HARC

Leden, sponsors, vrienden van de HARC, en andere raceliefhebbers. Graag peilen wij u interesse.

We zijn van plan om een kartevenement te organiseren op 23 januari 2015 voor u en uw vrienden/collega's/race collega's/werknemers etc. De bedoeling is om met dit evenement ons lustrumjaar in te luiden, de vereniging HARC bestaat in 2015 namelijk 40 jaar! Tijdens dit evenement dat plaats zal vinden op vrijdagavond, willen we 20 teams bij elkaar brengen om in een gemoedelijke sfeer te strijden om de titel HARC Kart Kampioen 2015. Plaats van handeling is de indoor kartbaan van Bleekemolen Amsterdam op het adres Herwijk 10 (1046BC). Rondom de kartrace van 90 minuten verzorgen we een avondvullend programma met een buffet en diverse verrassingen. Het programma ziet er als volgt uit:

18:00 Ontvangst
18:30 Saté buffet incl. 4 consumptiebonnen per persoon
19:30 Uitleg en indeling karts
19:45 Kwalificatie 15 minuten
20:00 Race 1,5 uur met minimaal 6 rijderswissels
22:00 Afsluiting: prijsuitreiking en na borrelen.

Teams mogen bestaan uit 3 of 4 personen. Minimale leeftijd 14 jaar (jonger met licentie in overleg). De kosten zijn voor een team van 3 personen € 275,-- en voor een team van 4 personen € 350,--. Met uw deelname steunt u tevens een goed doel dat we op de avond zelf bekend zullen maken.

Wat willen wij graag van u weten?

* Denkt u te komen en zo ja, met hoeveel personen?
* Doet u mee met een team, of met meerdere teams? Hoe heten uw teams?
* Heeft u als bedrijf of persoon de mogelijkheid om een prijsje of artikel beschikbaar te stellen? Zo ja, wat? (natuurlijk krijgt u naamsvermelding door ons op de avond en in berichtgeving)
* Wilt u wel komen, maar doet u het liever wat goedkoper, zonder eten?
* Wilt u wel deelnemen maar bent u maar met 1 of 2 personen (dan kunnen wij een team samenstellen met individuele inschrijvingen)?
* De reden waarom u eventueel niet wil komen?
* Heeft u nog suggesties of ideeën om deze avond te laten slagen?

Mail uw reactie naar secretariaat@harc.nl. Na ontvangst van de reacties laten we zo snel mogelijk laten weten of we genoeg teams bij elkaar kunnen brengen en hoe het evenement wordt uitgewerkt.