Download de KNAF app

11 en 12 juli State of Art Historische Assen Trophy

HZT 2015

Aanstaand weekend, 11 en 12 juli, is het zover: de State of Art Historische Assen Trophy, ons jaarlijkse uitje naar het beroemde TT-circuit in Drenthe. We bieden een gevarieerd programma met twee-, drie en vierwielers. Op zaterdag kwalificeren en racen het Dantuma NK GT's & Touring Cars en de MG Competitions. Ook worden er vier sessies vrij gereden door de Monoposto's en Seven-achtigen (ook wel bekend als groep 4) en komen de zijspannen, de 50/125cc motoren en de 250/350/500cc motoren allemaal twee keer in actie. We sluiten de dag af met een gezellig Happy Hour in het TC gebouw.

Tekst en foto: P.R.

Op zondag rijden het Dantuma NK GT's & Touring Cars en de MG Competitions allebei twee wedstrijden, worden er vier sessies vrij gereden door Groep 2/3 (racewagens) en komen de zijspannen, de 50/125cc motoren en de 250/350/500cc motoren elk één keer in actie. Een leuk evenement om te komen kijken, alle HARC-leden krijgen deze week hun twee gratis toegangskaarten per mail. Nog leuker is het om mee te doen aan het Vrij Rijden. Daarvoor kun je je vooraf aanmelden op de website. Klik in de kalender op de betreffende dag en je komt bij het formulier.

Wil je vrij rijden (Groep 2/3) maar heb je geen geschikte auto? Je kunt er ook één huren! Neem daarvoor contact op met Auto Molenaar, tel. 072-5740859 of mail naar postmaster@automolenaar.com.

Benieuwd naar het tijdschema? Dat staat hier: http://www.harc.nl/kalender/detail/State-of-Art-Historic-Assen-Trophy/68/

Meer toegangskaarten nodig? Bestel ze via de website: http://www.harc.nl/tickets-state-of-art-historic-assen-trophy/

Tot ziens op Assen!