Download de KNAF app

De inschrijving voor de Catawiki NK HTGT 2019 package deal is vanaf nu geopend!

NK HTGT
Onze racekalender, alle informatie en het inschrijfformulier vind je in de bijlage. Voor vragen kun je ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via + 31 6 2621 6464 (Egbert Kolvoort).

NK HTGT komt in actie tijdens de Gamma Racing Day

NK HTGT
Tijdens de Gamma Racing Day rijdt het NK HTGT twee kampioenschapsraces, de eerste op zaterdag 18 augustus rond 15:00 uur, de tweede op zondag 19 augustus rond 17:00 uur. Zie voor meer informatie over dit gratis - met uitzondering van de paddock - toegankelijke evenement www.gammaracingday.nl en het bijgaande tijdschema. De tussenstand in het klassement vindt je op tussenstand 2018.

Mark Dols Nederlands Kampioen HTGT powered by Gamma

Dijon 2017 NKHTGT 1
Het NK HTGT powered by Gamma was afgereisd naar de Franse Bourgogne voor de beslissende races om het Nederlands kampioenschap. Met twee wedstrijden voor de boeg waren er nog drie grote kanshebbers: Mark Dols in de Marcos 1800 met 55,6 punten, Jaap van der Ende met co-equipier Martin Bijleveld (Ford Falcon) op 53,4 punten en Bob Stevens (Lotus Elan) op 53 punten.

Mark Dols neemt de leiding in het NK HTGT powered by Gamma

NK HTGT powered by Gamma Historic GP 2017 4 credits Senten Images
Het NK HTGT powered by Gamma kwam in actie tijdens het meest prestigieuze klassieke race-evenement van ons land, de Historic Grand Prix op Zandvoort. Die actie was anders dan anders, want het grote veld was verdeeld over twee races, die werden gecombineerd met deelnemers uit de Britse Masters Series.

NK HTGT powered by Gamma steelt de show op Gamma Racing Days

NK HTGT 2017 Assen 3
Het NK HTGT zorgde voor twee enerverende races op het als altijd druk bezochte circuit van Assen. Op zaterdagmiddag ging de strijd om de overwinning tussen Tom Kuiper in de Chevrolet Corvette en Bob Stevens in de Lotus Elan. Kuiper nam bij de start de leiding, maar Bob Stevens zat hem steeds op de hielen en wist in de achtste ronde de eerste plaats over te nemen. Jos Stevens (Lotus Elan) werd derde. Daarachter was de strijd heftig tussen Mark Dols en Robert Hamilton, beide op Marcos 1800GT. Op de streep had Dols een halve seconde voorsprong. De grote toerwagenklasse was voor Martin Bijleveld in de Ford Falcon, na een fraai gevecht met Jasper Izaks in de Mustang. In CT08 was er een geweldig gevecht tussen Thomas Ardelt in de Volvo P122 en Frank Romo (Lotus Cortina). De Volvo-coureur won de klasse toen Romo's koppeling het tegen het einde van de race begaf.