Download de KNAF app

Nieuwe coureurs maken op KNAF-dag kennis met historische autosport

Ook de historische autosport was present op de kennismakings- en testdag van de KNAF op 12 februari op Circuit Zandvoort. De HARC had daartoe een reeks auto’s uit het NK HARC 82-90 neergezet, waarmee belangstellenden konden proeven aan historisch racen.

De inschrijving voor de Catawiki NK HTGT 2019 package deal is vanaf nu geopend!

NK HTGT
Onze racekalender, alle informatie en het inschrijfformulier vind je in de bijlage. Voor vragen kun je ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via + 31 6 2621 6464 (Egbert Kolvoort).

NK HTGT komt in actie tijdens de Gamma Racing Day

NK HTGT
Tijdens de Gamma Racing Day rijdt het NK HTGT twee kampioenschapsraces, de eerste op zaterdag 18 augustus rond 15:00 uur, de tweede op zondag 19 augustus rond 17:00 uur. Zie voor meer informatie over dit gratis - met uitzondering van de paddock - toegankelijke evenement www.gammaracingday.nl en het bijgaande tijdschema. De tussenstand in het klassement vindt je op tussenstand 2018.

Mark Dols Nederlands Kampioen HTGT powered by Gamma

Dijon 2017 NKHTGT 1
Het NK HTGT powered by Gamma was afgereisd naar de Franse Bourgogne voor de beslissende races om het Nederlands kampioenschap. Met twee wedstrijden voor de boeg waren er nog drie grote kanshebbers: Mark Dols in de Marcos 1800 met 55,6 punten, Jaap van der Ende met co-equipier Martin Bijleveld (Ford Falcon) op 53,4 punten en Bob Stevens (Lotus Elan) op 53 punten.

Mark Dols neemt de leiding in het NK HTGT powered by Gamma

NK HTGT powered by Gamma Historic GP 2017 4 credits Senten Images
Het NK HTGT powered by Gamma kwam in actie tijdens het meest prestigieuze klassieke race-evenement van ons land, de Historic Grand Prix op Zandvoort. Die actie was anders dan anders, want het grote veld was verdeeld over twee races, die werden gecombineerd met deelnemers uit de Britse Masters Series.