Download de KNAF app

Drukte bij KNAF-stand tijdens Familie Racedagen, driven by Max Verstappen

KTF-CPZ-0727
Het kan inmiddels bijna niemand meer zijn ontgaan, maar de afgelopen weekend op Circuit Park Zandvoort gehouden Familie Racedagen, driven by Max Verstappen waren een daverend succes. In twee dagen tijd trok het evenement een kleine 100.000 bezoekers richting het circuit in de duinen. Ook de KNAF-stand had over belangstelling bepaald niet te klagen.

De KNAF was meer dan nadrukkelijk op de Familie Racedagen, driven by Max Verstappen aanwezig. De stand was nauwelijks te missen, prominent naast de Max Verstappen Merchandise trailer vol in het zicht bij het uitkomen van de tunnel richting het paddock.

In de KNAF-stand waren drie hoofdthema's vertegenwoordigd, 'iedereen kan racen', 'KNAF Academy' en 'official worden'. In het kader van 'iedereen kan racen' mochten bezoekers een formulier invullen waarbij vervolgens via loting racecursussen bij de KNAF-erkende racescholen konden worden gewonnen. Vele honderden formulieren werden ingeleverd en inmiddels zijn de vier winnaars bekend gemaakt.

Heel veel belangstelling trokken ook de signeersessies van KNAF Talent First-autorensporttalent Richard Verschoor en KNAF Academy-pupillen Jarno Opmeer en Danny Kroes. Het drietal dat uitkomt in het SMP Formule 4 NEZ kampioenschap zal nog nooit in zo'n korte tijd zoveel handtekeningen hebben gezet. Op de zondagmiddag waren de rijders zelfs bijna door hun voorraad kaarten heen.

De KNAF kijkt terug op een meer dan geslaagd evenement en wil hierbij dan ook nogmaals alle betrokken die een bijdrage aan dit fantastische weekend hebben geleverd, hartelijk bedanken.

TeamNL TeamKNAF
racedagen 02

racedagen 01
KTF-CPZ-0716
racedagen 04