Download de KNAF app

Uitnodiging voor de SPONSORDAG op 13 juli 2014

(misschien wel de WK finale ?)

1052

Hierbij het tijdschema voor de sponsordag op 13 juli a.s. Voor dit evenement gaan we niet eerder inschrijven. Het inschrijfgeld is € 285.-. Vergeet niet je licentie mee te nemen. De rijders dienen hun gebruikelijke race outfit te dragen. Neem je pak even mee naar de inschrijving, dan krijg je een bandje daaraan waaruit blijkt dat je getekend hebt.

Gepland is om in 2 groepen te rijden, met uitzondering van de eerste en misschien de laatste sessie. Dan kunnen de 2 groepen waarschijnlijk samen. Voor kinderen onder de 16 jaar is ca anderhalf uur ingericht in de pauze. Kinderen rijden zonder helm en het tempo op de baan is laag. Kinderen kunnen dus niet mee bij de andere sessies. Er kan niet worden gereden zonder passagiers. Dat is weer op de andere dagen.

Wij verwachten een goede 2e stoel (racestoel), minimaal 4 puntsgordels voor de passagiers en goed kooienschuim L en R. In de pitstraat rijden we door het midden en wisselen aan L en R kant. Wie even stopt met rijden wordt gevraagd zijn auto uit de pitsstraat te halen. Pits in is door box 0, pits uit is door Hek Noord (einde pitsstraat). Het systeem werkt ieder jaar goed, zolang we er maar aan mee blijven werken. Dat mogen wij dus vragen.

Voor wie nog nooit meegereden heeft moet zich realiseren dat je hooguit 6 personen per uur kan meenemen. Uitstappen en instappen, neemt 4-5 minuten en 2 rondjes ook, als je alles vlot doet. In de pitsstraat wordt natuurlijk steeds stapvoets gereden. Daar is 20 km vaak nog te snel. Discipline is vereist. Moeilijk maar het kan.

We rijden deze dag geen 100, maar 90% Dat geeft je net wat extra praatruimte.
Leg het uit als je op de baan bent. Waarom je zo raar laat de Tarzan in stuurt en pas op 3/4 binnen komt. Dat is gewoon heel interessant om te weten. Voor de meesten van ons is dat natuurlijk normaal . Ga vooral niet extra spectaculair doen. Kijk juist bij 85% steeds opzij of ze niet te bleek worden. Mensen bang maken heeft geen goede functie. Bij 90% ga je vaak al loeihard.

Het circuit is op zaterdag verhuurd, maar verwacht wordt dat je na 19.00 uur de paddock op kan en de sleutel van de pitbox kunt ophalen. Overigens zijn alle pitboxen verhuurd.

Tot dan

Succes en groeten,

Stichting DNRT