Download de KNAF app

Mercedes-Benz SLK Cup belooft spectaculaire races

Mercedes-Benz SLK Cup gaat van start in 2016 151113
Onlangs heeft Biesheuvel Autosport de krachten gebundeld met een aantal partijen om met een betaalbare en spectaculaire race cup te komen. In het raceseizoen 2016 wordt daarom een geheel nieuwe en vooral betaalbare race klasse geïntroduceerd, namelijk de Mercedes-Benz SLK Cup. In 2016 wordt met de Mercedes-Benz 230 SLK gestart; deze fraaie sportwagen beschikt over een 193 pk sterke 2,3 liter motor.

Tekst en foto: P.R.

Het racen met de Mercedes-Benz 230 SLK betekent een mooie aanvulling op de huidige auto's in de diverse race series. Als uitgangspunt dient een standaardauto met 193 pk, met daarbij de noodzakelijke veiligheidsaanpassingen en natuurlijk een race kit. Voorop staat dat de running costs zo laag mogelijk zijn. Bijzonder is dat met de Mercedes-Benz SLK zowel met open als gesloten dak geracet kan worden!

De door Biesheuvel Autosport met zorg samengestelde race kit zal bestaan uit een AST schokdemper & veren set, een door de KNAF gecertificeerde rolkooi met aanpassing van het dak en de kofferklep, met daarnaast een onderdelen pakket, bestaande uit sportstuurwiel, racestoel & gordels, lichtmetalen wielen en racebanden, etc. Biesheuvel Autosport kan door jarenlange ervaring en goede relaties met de fabrikanten topkwaliteit leveren voor een lage prijs.

Zo laat Biesheuvel Autosport zien dat actief deelnemen aan autosport ook voor coureurs met een klein budget tot de mogelijkheden behoort. Waarbij plezier beleven voorop staat!

Na de eerste intensieve tests met de Mercedes-Benz SLK in race uitvoering op de circuits van Zandvoort en Spa-Francorchamps zal op zondag 29 november de Mercedes-Benz SLK Cup worden gepresenteerd op het Circuit Park Zandvoort. Geïnteresseerden zijn van harte welkom – aanmelding per email via info@slkcup.nl wordt ten zeerste op prijs gesteld.

Voor meer informatie:
Biesheuvel Autosport
0183-403400
www.slkcup.nl