Download de KNAF app

DNRT in beeld... zie het nu op DNRT-TV

dnrt
Terwijl we het afgelopen jaar steeds meer promotie zijn gaan voeren voor al onze klassen, bleek beeldmateriaal al snel onmisbaar te zijn. Je kunt de teksten nog zo leuk schrijven, quotes over nemen, interviews doen of de wereld overvallen met Facebookberichten, enkel de beelden geven een duidelijk beeld weer van de wedstrijden en natuurlijk de sfeer.

Tekst en foto: P.R.

Maar daar houdt het niet bij op. Vooral op Oschersleben hebben we tijdens de 24-uurs race, de hele nacht door interviews afgenomen en beelden opgenomen. Zoveel, dat er nog steeds materiaal ligt wat verwerkt moet worden in een kloppend DNRT-verhaal. Maar ook 'thuis' op Zandvoort is er genoeg te filmen. Dat hebben we dus ook volop gedaan.

Wat gaan we dan met het materiaal doen? We zijn er nog lang niet. Want we hebben een hele 'bucketlist' van aanvullende films welke we graag willen verzamelen. Wanneer deze lijst compleet is zullen we de website vernieuwen waarbij er onder elk kopje van de klasse een aantal films klaar liggen om je mee te nemen naar een van onze geweldige evenementen. Maar ook links van rijders die hun eigen Youtube kanaal al hebben. Vooral voor nieuwe potentiële rijders kan het een duidelijker beeld geven van hoe het er bij ons aan toe gaat.

Maar tot die tijd, en natuurlijk daarna, hebben we ook ons eigen Youtube kanaal; DNRT-TV! Bergen interviews, sfeerbeelden, raceverslagen en andere pakkende films zijn hier terug te zien. Een eersteklas tijdsrover en pepmiddel. En hoe tof is het om je familie, vrienden en (potentiële) sponsors je interview te laten zien? Of de beelden van die race, dat was dik! En een sfeerimpressie om je buurman net dat laatste duwtje te geven om ook te gaan racen bij de DNRT. Kortom, zeg het voort, verspreid de link over Facebook. En maak je zelf beroemd, en ons een beetje ook ;-)

De mannen die dit mogelijk maken zijn Alwin, Nils en Thomas Bakker, Huib van den Nulft, Lodewijk Beijst en Timo Wagenaar Hummelinck. Heb je ook ideeën? Of wil je ook eens een interview geven of informatie verstrekken? Schroom niet even aan te kloppen bij een van deze heren.

3B9A8156