Download de KNAF app

24 uurs race op TT Circuit Assen en Circuit Zandvoort

IMG 9140
Een nieuw evenement ziet het licht. DNRT maakt een uitstap naar de twee nationale circuits wat ons land rijk is, om een uniek evenement te organiseren op 22 en 23 september 2018.

Racing Team Nederland wint FEBO Final 4, titel voor De Borst en Van Riet

Pb WEK Final 4 2018 Essay4
De FEBO Final 4, de finalerace van het Winter Endurance Kampioenschap 2017-2018, is gewonnen door Jan Lammers en Giedo van der Garde. Het duo wist met de door Racing Team Nederland geprepareerde Ligier LMP3 de vier uur durende wedstrijd te winnen. FEBO Racing Team-rijders Dennis de Borst en Pim van Riet pakten voor de tweede maal op rij de kampioenstitel.

De DNRT-wedstrijdkalender 2018 is bekend!

poster DNRT 2018
Bij de DNRT steken we telkens na afloop van het seizoen de koppen bij elkaar om met de organisaties van verschillende circuits tot een aansprekende racekalender te komen. Dat is een monsterklus, als je weet dat de DNRT van alle race-organisaties in onze omgeving verreweg de meeste wedstrijden organiseert. Maar wat zijn we trots als we daarna, net zoals nu, autosport-minnend Nederland en België mogen verblijden met de invulling van hun vrijetijdsbesteding!

Van Riet en De Borst winnen spectaculaire RECO Nieuwjaarsrace op Circuit Zandvoort

Pb WEK Nieuwjaarsrace2018 2
De RECO Nieuwjaarsrace, de tweede race van het Winter Endurance Kampioenschap 2017-2018 is gewonnen door Pim van Riet en Dennis de Borst. Het duo met de betrouwbare FEBO Racing SEAT Leon TCR werd na vier uur racen als eerste afgevlagd. In het voorprogramma van de RECO Nieuwjaarsrace zorgden de Mazda MaX5 Cup en Peugeot GTi Cup voor spektakel.

Winst voor Finlay Hutchison en Bernhard ten Brinke in spectaculaire Zandvoort 500

WEK Zandvoort 500 2017 1
Finlay Hutchison en Bernhard ten Brinke hebben op Circuit Zandvoort in hun Equipe Verschuur Renault RS01 de Zandvoort 500 op hun naam geschreven. Door de regenbuien kende de eerste wedstrijd van het Winter Endurance Kampioenschap 2017-2018 een spectaculair verloop met veel pitstops en diverse wisselingen aan de kop. De tweede plaats in de wedstrijd en in Divisie I was voor Frits van Eerd en Nigel Melker met de snelle Racing Team Nederland Ligier LMP3. Op een vierde plaats algemeen ging de winst in de Divisie II naar de equipe Henri Zumbrink/Mark van der Aa, op korte afstand gevolgd door Dennis de Borst en Pim van Riet. De bekers werden uitgereikt bij de nieuwe Podium Celebration in Bernie’s Bar & Kitchen op Circuit Zandvoort.