Download de KNAF app

Deltion en KNAF geven vrouwelijk racetalent een kans in de Ford Fiesta 2019

20180701 RL1 6845
Ben jij tussen de 15 en 21 jaar oud en zou jij alle mannen achter je willen laten in de succesvolle Ford Fiesta Sprint Cup? Dan zijn het Deltion College en de KNAF op zoek naar jou!

Na de Girls On Track Karting Challenge organiseert de KNAF in het kader van het Women in Motorsport-programma 2019 een nieuwe battle tussen vrouwen. Helaas is deze battle niet voor iedereen weggelegd, want naast dat je snel bent zul je ook zelf budget mee moeten brengen. De winnares van de battle krijgt vanuit KNAF en organisatie een bijdrage ter waarde van 15.000 euro in het racebudget, een persoonlijk ondersteuningsprogramma en natuurlijk de nodige publiciteit.

De auto (aangeboden door de KNAF) wordt onderhouden door studenten van het Deltion college in Zwolle onder supervisie van Johan Kraan Motorsport. De persoonlijke begeleiding krijg je vanuit de KNAF Academy aangeboden.

Ben jij snel, een echte ambassadrice voor het Women in Motorsport programma, Deltion college én zie jij de Ford Fiesta Sprint Cup als de volgende stap in je carrière? Geef je dan nu op! Stuur je CV en motivatie voor 10 december naar academy@knaf.nl en laat ons weten waarom jij degene bent die in de KNAF auto mag concurreren met leeftijdsgenoten op diverse circuits in Nederland en België.

Wil je meer informatie lezen over de Ford Fiesta Sprint Cup? Kijk dan op: www.fordfiestacup.nl

Oproep Fiesta 2