Download de KNAF app

Wij zijn aanwezig tijdens de Jumbo Racedagen en kom naar onze stand!

Start voorverkoop Jumbo Racedagen Jumbo PR 3
De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen is een spectaculair event, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten tijdens het Pinksterweekend! Immers komt Max op zondag (20 mei 2018) en maandag (21 mei 2018) met een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. De enige kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien! Voeg daarbij de komst van Daniel Ricciardo en David Coulthard op zondag en de spectaculaire Red Bull Caravanrace op maandag.... en de Jumbo Racedagen worden een niet te missen event!

Wij zijn er ook bij met ons promotieteam en onze stand staat op de Paddock. We staan daar klaar om al uw vragen te beantwoorden, maar wij hebben ook een super uitdaging op onze stand staan! Vorig jaar is Virtueel Racen als sectie toegevoegd. Een hobby waar iedereen vanuit zijn eigen kamer aan mee kan doen. Wij hebben op onze stand vier simulatoren staan waarvan twee full motion sims! Dat laatste wil zeggen dat je alles beleeft in de stoel zoals je dat ook op het circuit zou doen. Rem je? Dan voel je dat! Ga je de grindbak in? Ja, ook dat voel je. Een echte belevenis dus! Kom langs en daag je vrienden of familie uit om de snelste tijd van de dag te zetten!

Voor de wat jongere kinderen die deze dagen bezoeken staat er een Autocross Mini Buggy. Hierin kun je eens van dichtbij bekijken hoe ontzettend gaaf dat ding is en dan te bedenken dat zesjarigen daar al in mogen rijden! Wie zou dat nou niet willen voor zijn kind?!

Laat je je e-mailadres achter dan ontvang je maandelijks ons KNAF Magazine in je inbox en dan maak je kans op een racecursus! Dus kom langs bij ons op de stand, want er is genoeg te beleven! Tot dan.