Download de KNAF app

Paul Halkema en Niels Langeveld pakken zege bij Nieuwjaarsrace op Circuit Zandvoort

Persbericht WEK Nieuwjaarsrace2019 re Essay1
De Nieuwjaarsrace, de tweede race van het Winter Endurance Kampioenschap 2018-2019 is gewonnen door Paul Harkema en Niels Langeveld. Het duo met de snelle Speedlover Porsche werd na vier uur racen als eerste afgevlagd. Ook voorafgaand aan de endurance race was er volop autosportstrijd met twee sprintraces van de SLK Cup, MaX5 Cup en Peugeot 206 Cup.

Uitdagende nieuwjaarsrace op Circuit Zandvoort met finish in het donker

Persbericht WEK Nieuwjaarsrace2019 pre Essay1
De Nieuwjaarsrace, die aanstaande zaterdag 5 januari 2019 zal worden verreden, kent voor de twaalfde maal een finish in het donker. Het gratis te bezoeken race evenement telt als tweede wedstrijd van het Winter Endurance Kampioenschap. Speciaal aan de Nieuwjaarsrace is dat het een 4-uurs race betreft, die bij daglicht start, maar finisht bij duisternis. Naast het uitdagende startveld, kent de Nieuwjaarsrace een aantrekkelijk voorprogramma met twee mooie sprintraces met een gecombineerd startveld van de MaX5 Cup, Peugeot 206 GTi Cup en Mercedes SLK Cup. Na afloop van de race is de huldiging tijdens de Podium Celebration in Bernie’s Bar & Kitchen. Hier krijgen de podiumfinishers in een warme en gezellige omgeving de bokalen uitgereikt.

Paddock Club Circuit Zandvoort blijft open in 2019

Persbericht Samenwerking Intertent en Circuit Zandvoort Essay 1
Ook in 2019 blijft de Paddock Club geopend om bezoekers van Circuit Zandvoort een unieke beleving te bieden, met uitzicht op de legendarische Tarzanbocht. Hiermee breidt Circuit Zandvoort het palet aan mogelijkheden voor publieksevenementen en business events blijvend uit en kan de veelzijdige evenementenlocatie voor vrijwel elke zakelijke partij een geschikte multifunctionele locatie bieden.

Ziggo e-battle zorgt voor extra spanning bij British Race Festival op Circuit Zandvoort

Persbericht British Race Festival v1 eBattle1
Op 7 en 8 juli keert de moderne Formule 1 ‘virtueel’ terug naar Circuit Zandvoort, met de Ziggo eBattle F1. Tijdens het British Race Festival zijn, dankzij de inzet van Autocar magazine, alle bezoekers uitgenodigd om hun stuurkunsten te bewijzen in een van de Playseat®-stoelen met de game F1 2017. Naast de eBattle kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd raceprogramma, de sensationele Louwman Exclusive cars en de Vintage Revival Zandvoort.

Wij zijn aanwezig tijdens de Jumbo Racedagen en kom naar onze stand!

Start voorverkoop Jumbo Racedagen Jumbo PR 3
De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen is een spectaculair event, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten tijdens het Pinksterweekend! Immers komt Max op zondag (20 mei 2018) en maandag (21 mei 2018) met een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. De enige kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien! Voeg daarbij de komst van Daniel Ricciardo en David Coulthard op zondag en de spectaculaire Red Bull Caravanrace op maandag.... en de Jumbo Racedagen worden een niet te missen event!