Download de KNAF app

5&6 oktober: Spannende finale races op Circuit Zandvoort

Op 5 en 6 oktober worden de Finaleraces verreden op Circuit Zandvoort. Het raceprogramma kent een mooie mix met stoere toerwagens en GT’s, een vol veld klassieke Formulewagens en ook volop strijd tussen racewagens uit de jaren ’80. Daarnaast zorgt Radio 538 voor de vrolijke en uitdagende 538 Skippybal Race op zondag 6 oktober. Alle toegangskaarten geven toegang tot de overdekte hoofdtribune en de paddocks, waarbij dichtbij de verschillende raceteams gekeken kan worden. Bernie’s Bar & Kitchen is op beide dagen dé locatie voor verzorging van de inwendige mens, van lunch tot diner en ook voor een hapje of drankje tussendoor, dit alles met uniek uitzicht op de pitstraat en de remzone voor de Tarzanbocht. Op www.circuitzandvoort.nl/finaleraces staat meer informatie over het tijdschema en tickets.

 

Strijd om laatste punten bij STWC
Ook de Nederlandse serie genaamd STWC is van de partij. De STWC (Super ToerWagen Cup) komt met een interessant startveld naar Circuit Zandvoort. De serie biedt een platform voor coureurs die strijden op competitief niveau, met sportiviteit hoog in het vaandel. De STWC staat open voor alle toerwagens, GT’s en geselecteerde silhouettes. Twee wedstrijden van elk vijftig minuten, inclusief verplichte pitstop, staan op het programma voor deze raceklasse.

Vol veld bij Historic Monoposto Racing
Ook voor de liefhebbers van wedstrijden met klassieke raceauto’s is er veel te beleven. Zo komt de Historic Monoposto Racing serie in actie met snelle Formule 3, Formule Ford 2000 en Formule Vee's uit de jaren '70 en '80. Twee races zullen worden verreden door het grote veld vol formulewagens.

Persbericht Finaleraces2019 pre Essay1

Genieten met het Toyo Tires NK HARC ’82-’90 kampioenschap
Ook dit jaar mag het Toyo Tires NK HARC ’82-’90 niet ontbreken bij de Finaleraces. Het startveld vormt een terugblik op de periode van de Groep A en N toerwagens zoals de BMW M3 en 325i, maar ook merkencup-racers, zoals de Toyota Starlet, Porsche 944, Mazda MX-5 en Volvo 360.

Maak kennis met het Trackday Championship en de Motorsport Vision SuperCup
Vanuit Engeland reizen twee Britse raceseries af naar Circuit Zandvoort. Op zaterdag komen de uitdagende toerwagens van het Trackday Championship aan de start, met auto’s als de Renault Clio Cup, Honda Civic, BMW M3 en Ford Fiesta. Op zondag komen de racers van de Motorsport Vision Supercup in actie.

Persbericht Finaleraces2019 pre 538 Skippybalrace

Frank Dane organiseert 538 Skippybal Race
538-dj Frank Dane en het team van De 538 Ochtendshow gaan zondag 6 oktober met luisteraars en bekende vrienden van de show racen op Circuit Zandvoort. Het wordt een bijzondere en nogal uitdagende race op de skippyballen die Frank dagelijks in zijn programma weggeeft. Tijdens de ‘538 Skippybal Race’ wordt er geld opgehaald voor drie speciale rolstoelen, waarmee kinderen met een spierziekte naar het strand of bos kunnen.

Toegangskaarten
Alle toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen via de website van Circuit Zandvoort (www.circuitzandvoort.nl). Dagkaarten zijn verkrijgbaar voor € 15,50 (geldig op zaterdag of zondag). Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, krijgen gratis entree. Ook is er een weekend-paddockkaart verkrijgbaar, met op beide dagen toegang tot het rennerskwartier. Deze bedraagt in de voorverkoop € 25,00. Daarnaast zijn er Parkeerkaarten in de voorverkoop verkrijgbaar a € 10,00 per dagparking. Met deze dag-parking is men verzekerd van een plaats op het evenemententerrein van Circuit Zandvoort. Surf voor een prijsoverzicht en details naar www.circuitzandvoort.nl/finaleraces.

Kijk voor het tijdschema en meer informatie op www.circuitzandvoort.nl/finaleraces.