Download de KNAF app

Tweede wedstrijd NK Autocross in Zuidwolde op 30 mei!

SONAK 2015
Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Door weer en wind heeft na de eerste Eurol/VEKA wedstrijd in Pieterzijl een hele andere betekenis gekregen. En om dan maar in de spreekwoorden te blijven zeggen we na regen komt zonneschijn en daar gaan we dan ook maar vanuit voor de tweede wedstrijd van het Eurol/VEKA NK Autocross komende zaterdag in het land van Bartje. De locatie in Zuidwolde heeft de afgelopen 6 jaar niet meer op de NK kalender gestaan. Daarom zijn we blij dat we er opnieuw een keer de punten mogen verdelen. Want zullen we na komende zaterdag 7 nieuwe winnaars hebben of zijn er rijders die het verschil al kunnen maken na 2 wedstrijden? Zaterdagavond weten we alles en tot die tijd blijft het spannend....

We zijn ditmaal te gast bij de DAC in Zuidwolde.

Klik hier voor het Bijzonder Reglement voor deze wedstrijd.

Klik hier voor de Layout van de locatie.

Openingstijden Rennerskwartier voor deelnemers

• Vrijdag van 14:00 tot 24:00 uur;
• Zaterdag van 6:00 tot 7:00 uur.

Aanvangstijd van de wedstrijd is 9:30 uur.

Informatie van onze medeorganisator de DAC:
- Er is geen drinkwater aanwezig op het terrein;
- Overnachten van zaterdag op zondag is mogelijk, echter het vriendelijke verzoek om het terrein vóór 10:00 uur 's morgens te verlaten.
- Routebeschrijving richting terrein: Vanuit zuidelijke richting (richting Meppel)
Neemt u de A28 richting Hoogeveen, neem vervolgens afslag 25 Zuidwolde, onderaan de afrit linksaf onder de snelweg door. Vervolgens rechtsaf (Leeuwenveenseweg), aan het einde van de weg weer rechtsaf (Echtenseweg/ Spiekampenweg). Aan het einde van de weg linksaf (Hoogeveenseweg) vervolgens bijna direct linksaf (Noorderweg). Na 200meter bevindt zich het crossterrein.
Vanuit noordelijke richting (richting Hoogeveen)
Neemt u de A28 rchting Meppel, neem vervolgens afslag 25, onderaan de afrit linksaf onder de snelweg door (Echtenseweg/ Spiekampenweg). Aan het einde van de weg linksaf (Hoogeveenseweg) vervolgens bijna direct linksaf (Noorderweg). Na 200meter bevindt zich het crossterrein.

Graag tot ziens op zaterdag 30 mei in Zuidwolde!!