Download de KNAF app

Seizoensafsluiting EUROL/Veka NK Autocross in Baarle Nassau


Beste deelnemers, officials en andere autocrossliefhebbers,

Voor de spanning in het kampioenschap is het natuurlijk jammer dat er al 2 van de 7 kampioenen bekend zijn. Maar dat neemt niet weg dat het mega spannend gaat worden deze laatste Eurol/VEKA NK wedstrijd in Baarle Nassau. Er zijn maar liefst 25 kanshebbers op de overige 5 NK titels en hebben wij de rekenmachine al ingepakt. Ook de reserve batterijen liggen klaar want dat er gerekend moet gaan worden staat nu al vast. Laten we er een mooie NK dag van gaan maken zodat we aan het einde van de dag de kampioenen op een mooie manier kunnen huldigen.

Klik hier voor het Bijzonder Reglement voor deze wedstrijd.

Klik hier voor de Layout van de locatie.

Klik hier voor informatie van ACC Geffen.

Openingstijden Rennerskwartier voor deelnemers:
• Vrijdag van 16:00 tot 24:00 uur;
• Zaterdag van 6:00 tot 7:00 uur.

Aanvangstijd van de wedstrijden is 9:30 uur.

Huldiging kampioenen

Traditiegetrouw vindt na afloop van deze wedstrijd de huldiging van de kampioenen van 2015 plaats. De huldiging staat gepland rond 21:30 uur.

Routebeschrijving welke wij van ACC Geffen ontvangen hebben:
Vanuit het noorden via de A58 afslag 12 Baarle Nassau, vervolgens Baarle Nassau aanhouden 2x rotonde 2de afslag volgende rotonde de 1ste afslag daarna bebording volgen.
Vanuit het oosten via de A2 Eindhoven vervolgens A67 richting Antwerpen Afslag 24 Turnhout, rechtsaf de N19 op richting Turnhout, vervolgens rechtsaf de R13 parklaan op daarna rechts af de N119 op, richting Baarle-Nassau, deze weg gaat over op de N260 richting Baarle-Nassau, vervolgens de bebording volgen.
Vanuit het westen via de A27 afslag 14 Chaam rechtsaf de N639 op bij de rotonde de eerste afslag nemen na de N639 Baarleseweg, Bij Hoogbraken de bebording volgen

Adresgegevens:
Ingang rennerskwartier -> Hoogeind, 5111 EM Baarle-Nassau
Ingang publiek -> Eikelenbosch 4, 5111 EL Baarle-Nassau

We hopen jullie hiermee voorzien te hebben van de laatste informatie voor het Eurol/VEKA NK Autocross wedstrijd op 19 september '15.

Rest ons nog jullie allemaal heel veel succes toe wensen komende zaterdag!!

Met vriendelijke groet,
SONAK