Download de KNAF app

Registraties Eurol/VEKA NK Autocross 2015 bekend

SONAK 2015
Bij de SONAK was er de afgelopen week een enorme administratieve drukte. Dit heeft erin geresulteerd dat er voor 5 van de 7 NK-klassen een definitieve deelnemerslijst is opgesteld waarbij iedereen die zich heeft geregistreerd, van start kan gaan op de wedstrijddag.

Voor de Superklasse zijn er teveel registraties binnengekomen. In deze klasse staan er 4 op de wachtlijst in afwachting van hun deelname.

Voor de Divisie V waren de registraties bijna niet meer te tellen en bleef na de betaling periode de teller steken op 56 waarvan er 16 rechtstreeks geplaatst zijn. De overige 40 komen in aanmerking voor de selectiewedstrijden welke gaan plaatsvinden op 12 april in Langeveen en op 25 april in Pieterzijl. Ook is er een reservedatum vastgesteld om eventueel op 19 april in Albergen te kunnen rijden. Van de 40 rijders plaatsen zich uiteindelijk de beste 29 om zodoende op 45 deelnemers uit te komen. De 11 afvallers mogen op volgorde van hun behaalde puntenaantal besluiten om vrijwillig op de wachtlijst terecht te komen.

Uiterlijk een week voor de eerste kwalificatiewedstrijd krijgen alle rijders die voor deze kwalificatie wedstrijden in aanmerking komen een extra reglement waarin precies wordt uitgelegd hoe de puntentelling etc. in zijn werk gaat. Het concept voor dit reglement is inmiddels klaar en wordt de komende tijd gecontroleerd op eventuele fouten.

Klik hier voor de lijst.