Download de KNAF app

Registraties Eurol NK Autocross 2019 bekend

eurol nk autocross logo

Dit jaar geen rokende servers maar een probleemloze registratie periode voor het Eurol NK Autocross 2019. Dankzij de perfect uitgevoerde testperiode verliepen de vele registraties gladjes. En met beide zijn we hartstikke blij, zeker na het commentaar op de aanpassingen die we hebben moeten doorvoeren.


In de Divisie V klasse werden de meeste registraties geteld en moet deze klasse, samen met de Sprint 1600 klasse, selectiewedstrijden rijden. Op zondag 14 april zijn we te gast in Keyenborg bij de HACC, om drie weken later op 5 mei in Langeveen bij de SAL van start te kunnen voor de tweede wedstrijd. In de Divisie V zal door 33 rijders gestreden moeten worden om de 21 beschikbare plaatsen die direct toegang tot het NK Autocross geven. In de Sprint 1600 gaat het om 29 rijders die de laatste 20 plekken kunnen veroveren. In beide klasse mogen na afloop van de selectiewedstrijden vier rijders op de wachtlijst plaats nemen.


In de Toerwagenklasse, Superklasse hebben zich meer dan 30 rijders geregistreerd en in de Juniorbuggy meer dan 24 rijders waardoor er een wachtlijst gehanteerd moet worden. Bij de Toerwagenklasse staan hier 2 rijders op, bij de Superklasse 3 rijders en bij de Juniorbuggy zelfs 4 rijders.


De Sprint 2000 klasse is in aantal afgenomen, we telden na het sluiten van de registratie 28 rijders. Bij de junioren zien we komend seizoen weer minder rijders en rijdsters aan de start, met 22 registraties is dit de kleinste klasse net als vorig seizoen. De keverklasse heeft komend seizoen en rustiger verloop in de manches, met precies 24 registraties staan hun aan de start.


Om precies te kunnen zien wie zich in welke klasse heeft geregistreerd klik je op de onderstaande link:

Voorlopige registratielijst